Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Не съм излъгал за модела. Ок е триона, ще се намери все някой да потвърди. При Husq електрическата струва една капа пари, близо до цената на 40 см3 машина.
пет ное 07, 2025 7:56 pmdragozow написа:
Не съм излъгал за модела. Ок е триона, ще се намери все някой да потвърди. При Husq електрическата струва една капа пари, близо до цената на 40 см3 машина.
Някой да те обвинява в лъжа, Драгозов?!
пон окт 27, 2025 7:45 amdragozow написа:
Ето, съвсем приличен:
https://www.argo-market.com/Products/Details/1386
Ако не е реклама, не нарушава правилата на форума, моля да бъда извинен!
gogo7777 - майстор
Не, няма да бъдеш извинен. Драгозов е мнооого отдавна във форума. Мненията винаги са му били подплатени с полезна информация.
Какво му размахваш тъпите правила на форума, че и ги боядисваш даже.....кой си Ти? :cool:

Купих резачката от него и след няколко дни Аз лично ще и направя реклама и то напълно съзнателно. Може да ме докладваш за не спазване на правилата.
Николов Н. - специалист
Не му обръщай внимание. Той толкова си може. Въпрос на сиво вещество и използването му!
vlax - майстор
Драгозов и на мен ми е помогнал преди години,макар и само по телефона.Той няма да си спомни за мен.Мисля че е полезен за форума.Другите работи не ме интересуват.
:partyman:
емовлаха - специалист
пет ное 07, 2025 4:00 pmТрифон П.Трифонов написа:

Без да гледам подробности- само графиката.
Включва платена......тинтири-минтири.
Сравнението не е коректно, поне по отношение на японката с германката по тегло- със "същия" мотор 241 е по-лека и по мощна от 231.
Главната говня е профи японка, срещу любителски машини. Хуска не зная къде е позиционирана и не ме интересува.
Шитня!
Сравнението със 231 не е ок заради 3/8 стъпката на Немско Китайската дружба. Твоята машина е уникална точно заради 3/8 стъпката на веригата и М-троника и не може да се сравнява със про 40сс Еко. Щил ти дава това дет ти трябва и 3 или 4 вида качествени вериги

За Калоян Драгозов
Ем когато реших да си купя моторната коса Хусварна каталожната и цена беше над 2100лв
За 1820 лв какво получих от него със нещата дето си поръчах
Хусварна 555RXT Литър масло синтет ХР. цената му беше около 50лв. 2 тримерни глави Китайски Т45 някъде към 50лв . Корда 100тина метра и предпазна маска с мрежа.
Когато реших да си купя брадвичката Хускварна Т435 беше към 880лв каталожна цена , намерих най-ниската цена в нета 660лв. звънах на Калоян от уважение каза ми човека че не може да ми помогне със цена, но можеше да помогне със цена за Еко. Държах си да е Хускварна и я купих от друг. Имах малко приключения със нея стуваше ми 100лв маслена помпа със червяк идва комплект, и маркуч чакам 2ри месец не съм го платил чакам обаждане от дильра, абе спокойно мога да счупа още няколко маслени помпи, пари имам и помпи има ама пустия маркуч дефицит :-D Ако се реша за Хускварна, отн ще звънна на Драгозов със каквото може помага лев, 2 или 100
съб ное 08, 2025 8:22 amgogo7777 написа:
Не, няма да бъдеш извинен. Драгозов е мнооого отдавна във форума. Мненията винаги са му били подплатени с полезна информация.
Какво му размахваш тъпите правила на форума, че и ги боядисваш даже.....кой си Ти? :cool:

Купих резачката от него и след няколко дни Аз лично ще и направя реклама и то напълно съзнателно. Може да ме докладваш за не спазване на правилата.
Тъпите правила на форума- Хахаааа! Чуваш ли мисълта си все още?! А ти кой беше?
Аз съм Трифон Трифонов и ще оцветявам каквото искам.
пет ное 07, 2025 5:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
пет ное 07, 2025 5:02 pmdragozow написа:
Добре, но рекламата не беше ли забранена тук?
При такъв толеранс от "ръководството", какво друго да прави човек, освен да се обърка?!

пп. Па като знам и какъв лай настава от група форумни заптиета, само някой друг да сподели линк...
Все едно. Нищо против теб самия и търговията ти. Единствено превъзнасянето, за което писах.
Повтарям основното- Нищо против теб самия и търговията ти. Единствено превъзнасянето, за което писах.
Другото беше просто споменаване на принципите и правилата, а когато някой се е нуждаел от съвет за машина, винаги съм линквал Аргомаркет.

За пет лева ли се продадохте?! Реторичен въпрос.

Няма нищо безплатно и нищо даром на този свят. За да може някой спокойно да нарушава правилата, то той е получил нещо за това.
Николов Н. - специалист
Вземаш за прекалено умен! Изживяваш се като последна инстанция!? Хайде ,бъди малко по скромен...ако можеш,разбира се!
съб ное 08, 2025 2:37 pmНиколов Н. написа:
Вземаш за прекалено умен! Изживяваш се като последна инстанция!? Хайде ,бъди малко по скромен...ако можеш,разбира се!
Щом според теб да сметнеш две и две се иска много акъл, благодаря!
Благодаря ти, г-н Николов!

Нещо за резачките, или с толкова да си останем?!
vlax - майстор
съб ное 08, 2025 12:18 pmТрифон П.Трифонов написа:
За пет лева ли се продадохте?!
Не,не съм се продал.

Купих един боклук на Щил от Дикар Консулт Плевен и понеже ме хвърлиха по клоните ..... в гаранционен срок.
Обадих се на Драгозов,каза ми това онова,кой внася,кой какъв е и т.н. даде ми телефони и т.н. много ми помогна.

ПП Дикар Консулт Плевен са дистрибутор на Щил. Скоро четох че се разширили открили Нов Търговски център и т.н. Ако ще на центъра на водната каскада в Плевен да продават за мен е все тая...
Последна промяна от vlax на съб ное 08, 2025 4:24 pm, променено общо 1 път.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: