Ел. инструментите. Консумативи.
MamaMy - майстор
нед ное 09, 2025 6:36 pmgogo7777 написа:
нед ное 09, 2025 3:08 pmKampani написа:
Накрая пък поляха срещата с биричка и винце, ама с мезетата се бяха изложили и ако беше там Трифонов щеше да им скрие шапките с аксаковски суджук, пастърмица и сушено филенце . :-D
Маджарите имат страхотни колбаси и гулаши.
По тия ширини сушените мезета не са толкова популярни.
Че те кайма сурова ядат, за какво им е да я сушат :lol:
gogo7777 - майстор
И чехите я ядат. Вкусотия е.
Казват му Татарак и се прави с телешка кайма и сурово яйце :lol:
:drinkers:

MamaMy - майстор
То бива стиснатост, но и рулото Стефани да не си опечеш...
Иначе и аз го обичам, но запечено. :lol:
gogo7777 - майстор
От начало и аз бях скептичен към Татарака, но се престраших, хареса ми.
Като малък баба ми даваше да опитвам сурово омесена кайма и пресни сурови яйца изсмуквах през черупката. Ти не си ли опитвал?
Въййй, то тука сичкото талаш станало бе бате!

Kampani, теб с какво те гощаваха на село?
емовлаха - специалист
нед ное 09, 2025 5:34 pmпишман_майстор написа:
За макитата- кофти, много кофти развитие и никой трион не е застрахован от такава повреда...
Добре се набираше в габъра Макитата
Беше ми интересно как ще се развият нещата при този Финец, не съм споделял това видеото

Трифоне доста се чудих дали да комент клипчето дето си споделил "Щил или Смърт"

Споделям това клипче на Щил 180ка клипчето е комедийно! Но, Сърбите направиха патаклама в гората със тази машинка
и си събраха дървата за зимата

пишман_майстор - майстор
Един страничен въпрос. Като гледам клипове в тубата, езици към които имам никакви или слаби познания, пускам преводач . Да ама от известно време- нъцки , няма субтитри/превод, нищо не излиза, на никакъв език , освен на "оригиналния" . Там си излизат субтитрите нали... пусна ли превод, на българскии, немски, руски и т.н. - няма.
Пробвах и с друг браузър, еми... същата работа.
Каква може да е причината?
П.п. не се случва винаги, но тук от две седмици конкретно-почти винаги и се дразня..
пон ное 10, 2025 10:13 amемовлаха написа:
...Трифоне доста се чудих дали да комент клипчето дето си споделил "Щил или Смърт"

Споделям това клипче на Щил 180ка клипчето е комедийно! Но, Сърбите направиха патаклама в гората със тази машинка
и си събраха дървата за зимата...
180 е може би най купуваната щилка, поне в Русия. Нещо като голф е, но дойде време да я направят на мармалад.

Известно е, че съм фен на Щил. Признавам обаче, че при повечето сравнения в тубата, Хускварна режат по-бързо.
Kampani - напреднал
Доста време са работили с този Щил MS180, но пък добре си върши работата и доста дръвца нарязаха .
Все пак не всеки е ценител на резачките като бат Трифон и не разполагат хората с по няколко моторни триона .

пон ное 10, 2025 6:18 amТрифон П.Трифонов написа:
Въййй, то тука сичкото талаш станало бе бате!

Kampani, теб с какво те гощаваха на село?
Не е талаш ами Гулаш с биричка . :partyman:

С каквото имат ме гощаваха Трифонов .
Най-бързо режат комшийките в Аксаково мезето, след като бат Трифон им е срязал бадема или нацепил сливата . :-D
пон ное 10, 2025 11:22 pmKampani написа:
..., след като...
Отново грешиш- докато.
Така е то, когато просто се драска. На едната, дето ги споменаваш и са ти по-често на устата от резачките, може да ѝ запалиш свещ.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: