• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Ел. инструментите. Консумативи.
Ал_ - специалист
Чефо, дано не го приемеш за заяждане - не е такова.
Сещам се като купувах коста д’оро за 8-9 лв. В един момент в кауфланд решиха да го продават след 30% “намаление” на тази цена. За седмица. И другите вериги - и те.
Не знам колко му е добра цената на този бош, при положение, че за 830 евро с включена доставка мога да си го поръчам?
И надали няма да има гаранция тук. Щрайхмуса като купувах питах метабо - могат ли да ми откажат гаранционно обслужване тук, след като не е купуван от България? Отговорът им бе лаконичен - в случай, че някой ви откаже такова обслужване - просто ни напишете името му
Chefo77 - майстор
Защо да го приемам като заяждане? Щом ти можеш, значи и други могат да го поръчат на тази цена - значи тя е факт и надценката на нашите търговци е много висока. В случая - 2100 спрямо 3200 си е добра цена за ситуацията с тази машина у нас.
пишман_майстор - майстор
830 евро е по Баухаус , Оби и на други места ( примерно амазон.де) И с малко "чалъм" , с още някой лев отгоре , пристига и при нас.
Те поне рядко пишат, че е промо цена . Нашите се блъскат в гърдите , че на промо продават, а ония такава им е стандартната цена , като много често е и по-ниска.
Лично аз примерно няма им дам 4 стотака , че и повече отгоре на нашите "търговци" . Особено па на Тръпкови .
Цените им редовно надценени и отстъпките-мижави.
Бизнес...
Chefo77 - майстор
Тръпкови много отдавна не са ми еталон за добри цени, просто бях в магазина им за да видя дали нямат някакво интересно строително радио, та попаднах на клиент, който го купуваше. От години не съм пазарувал нищо от тях, както и нищо на Бош, впрочем. Не помня дали съм пускал тук линк от един неизвестен по нашите ширини немски магазин - малкото Метабо на цена почти наполовина на нашите, нещо от порядъка на 120 или 130 евро (при стандартна 150). При нас беше над 400 лева!!!
Сега - то вярно, че нашите търговци зависят от вносителите или директно от производителя (както е Festool например), но някои наистина прекаляват. Елементарен пример, пак с Бош - GAS 12-25 PL прахосмукачката в Практикер е на 329 лева, без да описано, че е черен петък. В Бриколаж - 449, онлайн машини - 369, ...
gogo7777 - майстор
нед ное 16, 2025 10:13 amChefo77 написа:
......просто бях в магазина им за да видя дали нямат някакво интересно строително радио, ......
Ето ти едно интересно строително радио.
https://vvmstore.com/antifoni-s-radio-3 ... pPvjaeRw8b
Вместо да слушаш песните на инструментите докато работиш, ще си слушаш к'вот си щеш. Кеф ти Веско Маринов, кеф ти Сашка Васева, кеф ти рап, чалга, новини......абе к'вот ти душа иска :wink:

:drinkers:
Chefo77 - майстор
нед ное 16, 2025 11:01 amgogo7777 написа:
нед ное 16, 2025 10:13 amChefo77 написа:
......просто бях в магазина им за да видя дали нямат някакво интересно строително радио, ......
Ето ти едно интересно строително радио.
https://vvmstore.com/antifoni-s-radio-3 ... pPvjaeRw8b
Вместо да слушаш песните на инструментите докато работиш, ще си слушаш к'вот си щеш. Кеф ти Веско Маринов, кеф ти Сашка Васева, кеф ти рап, чалга, новини......абе к'вот ти душа иска :wink:

:drinkers:
Аз на такъв човек ли ти приличам, Жорка? На фен на Сашка, на чалга...
Ако искаш да ме обидиш, има и по-директни начини :wink:
gogo7777 - майстор
Да бе да те обидя.....глупости. Майтап бре :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Избор на Потапящ циркуляр, герунг" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: