• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
Здравейте, някой колега който се занимава с ремонт на електроника,ако има схема за мощен кучегон.🙂
Благодаря предварително!🙂
kr1100 - майстор
нед ное 16, 2025 9:44 amvazai написа:
Здравейте, някой колега който се занимава с ремонт на електроника,ако има схема за мощен кучегон.
Благодаря предварително!🙂
И от какво куче те е страх ??
nikolson - майстор
Не го е страх, а му лае и не може да спи.
:mrgreen:
hidrazin - майстор
нед ное 16, 2025 7:55 pmkr1100 написа:
И от какво куче те е страх ??
Може ли да отгатна? От Баскервилското. :)
Но пък въобще не е шега. Писна ми от кучкари... Отглеждащи пеееер...аски породи.
И разхождащи ги без намордник. Добре е да се криминализира отглеждането на такива породи.
:partyman:
MamaMy - майстор
:wallbash: това е спасението. Дебне ни от всякъде.
Здравейте!
Живея в панелен апартамент съседката над мене има куче което по цял ден лае!
Писах молба до общината идва ли са проверили са дали е ваксинирано и са си отишли и дотам.
Със съседката не може да се разберем Крие се в апартамента и не отваря като звъня Не вдига телефона не знам какво да правя.
След като аз го чувам в стаята Все едно е при мене Значи трябва да има някакво устройство да излъчва вълнение на определена честота да го включа и то да чуят тези вълни или да спре да лае или да побеснее и да я побърка съседката.
Продават разни устройства но те са директно да ги насочиш към кучето и не ми вършат работа.
Проблемът е че тези вълни трябва да минат през панела и да подействат на Звяра който лае по цял ден.
hidrazin - майстор
пон ное 17, 2025 9:09 amvazai написа:
Живея в панелен апартамент съседката над мене има куче което по цял ден лае!
Добре де. освен ти и тая съседка с кучето нямали и други съседи наоколо? На които кучето да пречи?
:partyman:
Lisko - майстор
Може би другите си свалят слуховото апаратче и нямат проблеми. ;-)

Сега сериозно - въпросът на Хидрата е много уместен. Такива борби са по-успешни в група.
пон ное 17, 2025 11:15 amLisko написа:
Може би другите си свалят слуховото апаратче и нямат проблеми. ;-)

Сега сериозно - въпросът на Хидрата е много уместен. Такива борби са по-успешни в група.
След като съм стигнал до тука да задавам теми Значи всичко друго е опитано.
  • 1
  • 2

Тема "Да направим кучегон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: