• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Baлepu - специалист
Явно не го четеш внимателно. Това е шеговит отговор на неговите "съчинения без картинка". Зер ти ги не плющиш всякакви "много смешни" в твоите си очи.
А тази опция "да не вижда" постовете на "враг" е не по-малко подла. Един друг писа, че ме маркира като враг, но не спира да се изхожда по мой адрес. За мен това не е мъжко. А немъжете ги оправям ... както си реша.
gogo7777 - майстор
Щеше да е шеговит тона ако не е затворен в цитат. Така преправен цитата хич не е ОК.
:drinkers:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб ное 29, 2025 6:19 amgogo7777 написа:
Щеше да е шеговит тона ако не е затворен в цитат. Така преправен цитата хич не е ОК.
Кой не разбра цитата? И защо не разбра?
Baлepu - специалист
Гого, изобщо не се чувствам "окей" да се разправям с простаци, но и много "уста на заем не давам" (ако разбираш поговорката). Трябва да си забелязал, че когато с нещо не съм съгласен, се обосновавам обстойно (до колкото мога и все пак да не е безкрайно дълго). Но като ми се отговори обилно с обиди - превключвам, колкото и неприятно да ми е. До някъде завиждам на можещите да си замълчат. Е аз не съм от тях.
gogo7777 - майстор
Абе не ви се бъркам в комуникациите.
Казвам ти, че нямаш моралното право да редактираш нечие мнение, както ти уйдисва на тебе и да го шляпваш във форума като негово в цитат.
Baлepu - специалист
Форум и морал = оксиморон. Или "на война като на война". Сиреч, всичко е позволено. Няма как едни да си позволяват всякакви "удари под кръста", а други да са "морални". Ще се повторя (за кой ли път): абсолютно против съм личните нападки и обиди! "В спора се ражда истината"! Това е абсолютно вярно. Но при условие спорът да не се изражда в самоцел за насаждане на лично мнение. В повечето случаи с тиради от всякакви безпочвени обиди. Казано с други думи - "дайте да не се настъпваме, след като не обичаме да ни газят".
Посещаемостта на този форум е доста висока, което със сигурност радва собствениците. За съжаление май до голяма степен това се дължи на хейта. Шоуто (сеирът) са притегателни за масите. Ръководството едва ли не го осъзнава това, но явно не ги притеснява.
Моралът е твърде условно понятие :wink:
gogo7777 - майстор
съб ное 29, 2025 9:30 amBaлepu написа:
Форум и морал = оксиморон. Или "на война като на война". Сиреч, всичко е позволено. Ще се повторя (за кой ли път): малко съм тъпичък, но знам как да удрям под кръста
chapara - майстор
съб ное 29, 2025 9:58 amgogo7777 написа:
съб ное 29, 2025 9:30 amBaлepu написа:
Форум и морал = оксиморон. Или "на война като на война". Сиреч, всичко е позволено. Ще се повторя (за кой ли път): малко съм тъпичък, но знам как да удрям под кръста
С дупе 😁😁😁
Сега разбра ли защо отказах да ти помагам със съвети за банята. Защото бърьо схванах че си дебил. На такива помощ, никога. Те сами се оправвят, защото няма модератори и аз не докладвам. На война? Щом иистината за теб те докара до тук, оцелил съм.😉😝
Baлepu - специалист
съб ное 29, 2025 9:58 amgogo7777 написа:
малко съм тъпичък, но знам как да удрям под кръста :wink:
Точно така - щом ми посягат натам - там удрям. В такива случаи акъла си не ползвам.
А ти "недей да ревеш над чужд гроб"!
Имаш ли някакъв личен проблем с мен?
gogo7777 - майстор
Нямам нищо лично към теб. Просто ти казах да не преправяш постове и да ги слагаш в устата на хората...... Били те добри или лоши.
Не се хаби да ми отговаряш. Продължавай с боя (войната) :-D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "С какво да измажа каменна стена?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: