• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
chapara - майстор
Чета и недоумявам. Каква война. За ,,дървен философ''? Че това не е обида, все пак става дума за ,,философ, който, ни приема, ни предава. А отговора, не искам да го цитирам. Война, та Валери вероятно не е ходил и в казарма. Като цяло показа характера си. Нула възпитание!

Учудвсм се от кака и недоумявам, но тя поне пусна нещо от сорта, че в този ден е зла.
Трагедията е пълна, за съжаление. Пфу.
hidrazin - майстор
Бах тоя ДУВАР... :shock:
Човеко каза че ще го маже напролет а сега изпада в зимен сън (като мен). :-D
И т'ва още преди три дена...
Та не знам какво мажете без питащия... :?
Айде до на пролет...
:partyman:
chapara - майстор
съб ное 29, 2025 11:21 pmhidrazin написа:
Бах тоя ДУВАР... :shock:
Човеко каза че ще го маже напролет а сега изпада в зимен сън (като мен). :-D
И т'ва още преди три дена...
Та не знам какво мажете без питащия... :?
Айде до на пролет...
Анджак бре, но сме в демокрация, нещо като криворазбраната циливилизация. Няма лошо. Това е измислено за пет приказки да разбереш кой колко струва, за който го може. Гога, не се напъвай, безмислено е, забележката намирам за напълно уместна. Аз лично пет пари не давам. Поне стотина такива са минали по този път.
hidrazin - майстор
съб ное 29, 2025 11:36 pmchapara написа:
Анджак бре, но сме в демокрация, нещо като криворазбраната циливилизация. Няма лошо.
Цъ. Не сме в демокрация а в ДИМокрация. А ДИМ-а заминава през комина... :lol:
Криворазбраната ЦилиВилиЗация е ясна...
А относно лошото ... Ми много е бре. И още по-лошо ще става... Еле па "После Нового года"...
Кога ще се "натъпкваме с ОЙРО" като коледна пуйка у хамериканско. :lol:
Virtex - майстор
съб ное 29, 2025 11:36 pmchapara написа:
Анджак бре, но сме в демокрация
Демокрацията е това, което става тези дни навън.

Във форума демокрацията се изразява до спазването на правилата, с които всички сте се съгласили по време на регистрация и с ползването на форума.

Това го казвам, защото (няколко потребителя) вземате да си позволявате много свободия, което е различно от свобода и взема да писва на останалите да се заяждате като деца.

И няма нужда да пишеш колко не ти пука и колко си над нещата. Този филм сме го играли, особено ако се тръгне да се гледа кой в кои часове пише и как пише през тези часове.

Всеки един от заяждащите се непрекъснато е писал "колко не му пука" и как е "чао" и после се връща да пише. Така че вземете да се държите, като това, което твърдите. Ако не - спрете да се имате за голяма работа, "мъже на място" и подобни неща без да го показвате.

Става дума за @chapara, @gogo7777, @hidrazin и @Трифон П.Трифонов

И нищо не пречи да се вземат мерки за този спам, просто смятам, че във форума общуват разумни хора и може да не се стига до там. Казвам го, за да не разправят как "не се вземат мерки" и "прави каквото искаш". Ако искате да се отнася човек с вас като с малки деца - добре, ще има такова отношение.

Всеки един от вас е бил предупреждаван да се държи нормално. Ако не искате - поне не се правете на голямата работа.

Това важи и за "новите звезди" :)
bigdragon - майстор
:respekt:

Ха дано, ама надали...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "С какво да измажа каменна стена?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: