• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
И форумни зелени лай.а. Докато единствената гънка мъчително мърда, нещата вече са обяснени.
Според форумният професор, градусите могат да се променят, но "нямало как"... нещо си, без да се сваляла температурата под стайната!!! ХаХа!
hidrazin - майстор
нед ное 30, 2025 8:10 pmТрифон П.Трифонов написа:
Беглите ми познания и опит, по темата сочат, че температура не може да се настройва при този режим. Същото казва и Гошо.
Допускам, че има изключения, но не и с посочената машина.
ИЗЛЪГА като СИГАНИН питащата/питащия... Но това е от ... знаеш какво. Някои са ходили на училище ... други...
Ясно е че познанията ти в отопление и охлаждане не са чак бегли а НИКАКВИ.
И с оня ГОЩО си тотално на ВИЕ. :)
:partyman:
P.S. Хубаво е да се СПРЕШ да затъваш още по-надълбоко...
Както и в други теми...
нед ное 30, 2025 11:28 pmhidrazin написа:
нед ное 30, 2025 8:10 pmТрифон П.Трифонов написа:
Беглите ми познания и опит, по темата сочат, че температура не може да се настройва при този режим. Същото казва и Гошо.
Допускам, че има изключения, но не и с посочената машина.
ИЗЛЪГА като СИГАНИН питащата/питащия... Но това е от ... знаеш какво. Някои са ходили на училище ... други...
Ясно е че познанията ти в отопление и охлаждане не са чак бегли а НИКАКВИ.
И с оня ГОЩО си тотално на ВИЕ. :)
P.S. Хубаво е да се СПРЕШ да затъваш още по-надълбоко...
Както и в други теми...
Намери си по-голяма сламка!
Единственият климатик, който наистина го може, не само да сменя цифрите и да се мъчи,.......намери си го сам, ако можеш! Или прочети, вече поправения линк!
https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D1%81 ... 2%B0c.html
Темата е толкова древна и толкова изчерпателна.......

Те, мненията в темата тук, си седят. И да поправиш, направил съм скрийншотчета, хаха. Можеш да потъваш съвсем свободно в...каквото си искаш, разбира се- демокрация е.
hidrazin - майстор
нед ное 30, 2025 11:00 pmТрифон П.Трифонов написа:
На някои машини, опцията с градусите просто я няма в този режим.
На някои обаче не са им дали дори диплома за средно образование...
Имаме конкретна марка и модел климатик. Дай по темата с конкретната марка и модел ... само ако можеш де.
(Много съмнително...)
Не да вадиш миризливи партенки от преди 16 години. Че и от които нищо не си разбрал...
Е, но пък па трупаш постове - незаслужени, както в повечето случаи.
За хърбела и щърбела знаеш. Ако не, ще си намериш, нали?!
Нито ти имаш конкретната машина, нито аз я имам. Алгоритъм на работа може да е различен, но принципа на работа на хладилната машина е един. Трудно ли е да се разбере от човек без принципи?

Твърдиш, че трябва да зададе по-ниска температура, от тази на помещението, за да има реално отвеждане на влага навън- в това поне се убеди и не беше трудно.
Как да се случи това, обаче, докато си манипулираш дистанционното с температура подходяща за сезона- отопление?

Твоят принцип е един- комплекси "брат". Ще сучеш, ще мажеш......абе хидричка.
Марш на работа, че пенсията не стига!
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос относно режим Изсушаване/DRY на климатик General DC inverter model ASHG14LECA" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: