Колеги, имам един клиент които живее в единия краи на София а има магазин на другия. Та след един разговор че няма нищо невьзможно, просто е вьпрос на цена, сьщия този ми заби вьпроса мога ли да му направя електрическите щори в магазина да си ги вдига и сваля чрез телефона вместо да ходи да отваря на продавачите. Та след предния разговор как да му кажа да не ме занимава с глупости и му обяснявам че е скьпичко около 700 левчета дано се откаже.Той обаче ме разби като обявиче няма проблеми да деиствам и сега седя и се чудя откьде да почна.Всякакви простотий сьм правил ама такава още не. Та вьв врьзка с това моля ако някой е вьв час да даде малко инфо по вьпроса.Значи конкретно имаме следните варианти
1 Вьзможно ли е да се използва стационарен телефон за подобни цели.
2 Вьзможно ли е да се използва мобилен телефон за подобни цели.
3 Как се прави през нета.
4 За колко крьга може да се направи, включително и за дистационното на дадения уред.
5 Имали готови устроиства за това, кьде и колко
Изобщо темата е идиотска, но за жалост тия с парите се пазарят като цигани за един предпазител в повече, да не говорим за ДТЗ, заземяване и тн. Обаче става ли вьпрос за подобни глупости няма спирка. Абе изобщо помагаите, колкото повече толкоз по добре.Благодаря предварително!
1 Вьзможно ли е да се използва стационарен телефон за подобни цели.
2 Вьзможно ли е да се използва мобилен телефон за подобни цели.
3 Как се прави през нета.
4 За колко крьга може да се направи, включително и за дистационното на дадения уред.
5 Имали готови устроиства за това, кьде и колко
Изобщо темата е идиотска, но за жалост тия с парите се пазарят като цигани за един предпазител в повече, да не говорим за ДТЗ, заземяване и тн. Обаче става ли вьпрос за подобни глупости няма спирка. Абе изобщо помагаите, колкото повече толкоз по добре.Благодаря предварително!