• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
jimmy_bar - специалист
:) не разбира се но светлината също е ефектна,за разхода на ток не съм сигурен. :? Но пък цената е добра.И все пак аз също не го препоръчвам на клиентите си,за мен идеалното скрито осветление е това което може да се използва за основно осв. в помещението,същевременно е ефектно, енергоспестяващо и най вече на достъпна цена.Мисля че засега тези всички критерии се покриват само от ШИНИ Т4.
The_FAN - специалист
Има LED маркучи по 7,50 лв. за метър - много яко светят.
Лошата новина? - минимална дължина на парче - 2м. и после 4, 6, 8...
Takezo Sensey - модератор
The_FAN написа:
Има LED маркучи по 7,50 лв. за метър - много яко светят.
Лошата новина? - минимална дължина на парче - 2м. и после 4, 6, 8...
Демек трябва да се "вкарат" кратно на 2 метра ли ? :?:
jimmy_bar - специалист
още не съм попадал на такива маркучи,ако може прати линк.Знам за LED ленти.
svetliopi44 - Чирак...
контролер ,лента 1м. и дистанционно -128лв. :?
Аз така ще правя светещ сифон... е вярно че има програми и всякакви глупости(преливащи цветове и др.)

Прикачен файл

Picture 1.jpg
Picture 1.jpg (68.9 KиБ) Видяна 7007 пъти
jimmy_bar - специалист
svetliopi44 написа:
Аз така ще правя светещ сифон... е вярно че има програми и всякакви глупости(преливащи цветове и др.)
Няма ли да стане малко барова обстановка,аз се стремя осветлението да е семпло но ефектно.
svetliopi44 - Чирак...
Ми според мен с LED не можеш да постигнеш ефективно осветление...по-скоро ще е ефектно... на мен ми харесва това което си направил а и осветява ...
БАШ МАЙСТОР - специалист
svetliopi44 написа:
мммммммм били ми казал този контролер с дистанционно само за диоди ли е и какво прави и от къде се пазарува
svetliopi44 - Чирак...
Утре ще го снимам по-хубаво за да го разгледаш мисля че не е само за LEd ще му потърся и характеристиките ... обещавам :)
Иначе има различни програми ,начин на осветяване преливане на цветове но не знам :? дали не се програмира индивидуално според случая на моята лента има няколко цвята ..
The_FAN - специалист
takezo написа:

Демек трябва да се "вкарат" кратно на 2 метра ли ? :?:
Да за съжаление, но пък светят добре.... много добре даже.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "фигури със скрито" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: