Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sspoko - специалист
Проблема е следния като се опитам да сваля с хрома субтитри не ми ги сваля като фаил а директно отваря текста на екран рових в настроиките но не открих нищо което да помогне даите някаква идея как да се справя с това?
rulom - модератор
Десен бутон на линка и запази като.... или save as .
sspoko - специалист
В хрома не излизат запази като или save as при натиснат десен бутон /или поне на сървара на доставчика /. Ако някои знае плъгин на флаш гет за хром нека пусне линк аз не можах да открия.
ronik - специалист
Маркираш целия текст (Ctrl+A) и го копираш в нов текстов файл с името на филма и разширение srt или sub.
И аз пработя от доста време с Гутъл хром и се чудех къде отиват сваляните файлове. В един прекрасен ден открих - My documents - Downloads - там си е прибрано всичко което съм теглила и си е стифирано на папчици вкл. и субтитрите на филмите. После просто си ги пращам където искам в компа! Дано да съм била полезна
sspoko - специалист
de_desto папката в която е свалят фаиловете може да е всяка задавасе от менюто опции и аз си свалям всичко в една папка но текстовите фаилове .str .sub ги отваря директно на екран а не ги записва там или поне при мен е така . Незнам дали има значение, че свалям от FTP. Реших въпроса с Subtitle Workshop 4.0 много лесна за работа програмка която дава възможност за редактиране на субтитри и записа им в необходимия формат.

Тема "Гугъл хром сваляне на субтитри" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: