съб яну 17, 2026 8:35 amgnt69 написа:пет яну 16, 2026 8:36 pmr3spawn написа: Благодаря за споделеното мнение.Да питам че не разбрах стопли ли се къщата.
За сега не съм решил още нищо.Не мога да реша какво да правя. Майстора го няма никакъв и не мога да се свържа в момента с него.Човек от форума ми предлага по-силна помпа от тази в момента 25-70.Този вариант на замяна с нея от сегашната ми,би ли било от значение,за да избегнем и евентуалните промени/ремонти за включването на втора помпа![]()
![]()
Да къщата се затопли,но не е е гасен от 3 дена.Днес ще го изгася,за да мога да го изчиситя.Ще оставя няколко часа да не работи.За да мога да видя,ако му задам график,дали ще може да затопля в момента,след като къщата вече е климатизирана.
Казаха ми, че и до към 9 е горял сутринта,нарочно не съм го пълнил с пелети бункера,за да мога да почистя днес и бункера+големият шнек и да направя нов тест на шнека,дали е същото подаване,като първият път.Паузата мисля да е 6 часа от както е горял последното.За да мога да сравня,ако го пускам в 6ч сутринта по график,а вечерта да е работил до към 00:00ч, за колко време ще затопля и дали бих могъл изобщо да го използвам по този начин или не трябва да го гася за в момента.