• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Takezo Sensey - модератор
svetliopi44 написа:
:lol: Перфектни само да не снимам десктопаааа... :lol:
Е де, нали се разбрахме как :-D
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:51 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:51 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:52 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:52 am, променено общо 1 път.
Илиян Илиев™ - майстор
vidrata написа:
Илиян Илиев™ написа:
Как разделяш двата цвята?
Ооооооо май и "най-добрия" не знае всичко. :lol: :lol: :lol:

Не че се оправдавам, но най-добрия не означава всезнаещ. Човек се учи докато е жив. А и винаги се намира по някой по-добър от най-добрите.

Всъщност с такава мазилка не съм работил никога. Виждал съм само и е доста по финна от тази, която ползваме. Аз съм опитвал с хартиено тиксо, но не става добре, заради по-голямата гранула.
svetliopi44 написа:

Ще пусна и малко шпакловка ,че съм обещал на пича от Италия .
Илияне пич тваа е само гипс.

Браво, баце. Чувствам се по-щастлив, когато видя работата на кадърни колеги. Опиши по-подробно процеса на мазане, ако може.
masteradmin - майстор
Това с минералната мазилка не се прави точно така (с риск да разсърдя светлио пича). Аз в нас имам такава в кухнята и коридора и двата цвята се отсичат по следния начин.
1. Слагаш хартиеното тиксо.
2. Нанасяш единия цвят където трябва да бъде и леко застъпваш тиксото. След това докато още не е изсъхнала замазката, отлепваш тиксото и така се получава идеална линия.
3. Полагаш втория цвят като го изтегляш към прехода. Тъй като мазилката е релефна тя просто опира в първата. С две думи хартиеното тиксо е само за първия цвят.
Поне така го правих аз с един мой приятел който ме открехна за тънкостите.
svetliopi44 - Чирак...
NRG7 - специалист
svetliopi44 написа:
Мастър админ :2thumbs: точно така го правя и аз ...ама вчера почна мача докато качвах снимките и не съм обяснил подробно ...благодаря за допълнението. :)Само че аз слагам тиксо и на готовия цвят. По лесно се финносва ... ама кой както иска важното е крайния резултат.
Браво браточка !
Направо си ми гордост. Няма какво друго да кажа,освен :2thumbs:който може,го може !
svetliopi44 - Чирак...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: