• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
oska - специалист
Здравейте,имам молба за идеи за малък хоризонтален бойлер,около 40-50л.Става дума за малка баня с проточен бойлер,който трябва да се замени с балонен тип.Иска ми се да е с по-малък диаметър,може да е по-дълъг,да е по прилепнал за стената.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон фев 02, 2026 8:09 pmoska написа:
Здравейте,имам молба за идеи за малък хоризонтален бойлер,около 40-50л.Става дума за малка баня с проточен бойлер,който трябва да се замени с балонен тип.Иска ми се да е с по-малък диаметър,може да е по-дълъг,да е по

Има плоски, има за под мивка... Питай Гогол
Svetoslavoff1 - майстор
пон фев 02, 2026 8:09 pmoska написа:
... Иска ми се да е с по-малък диаметър,може да е по-дълъг...
До тук добре добавете и да е вертикален! Че с 50л, какъвто търсите, па и хоризонтален...мъка, бързо ше свършва топлата вода. Има доста спретнати и прибрани вертикални. Както и уважаемата съфорумка Ви насочи, гуглето е изцяло на Ваше разположение. :)
Baлepu - специалист
Че свършва бързо водата при хоризонтален бойлер, бих казал, че е повече мит. С такъв съм от мноого години и нямам това оплакване. Да, смесва се малко по-бързо със студената. Но с 50-литров докато се къпеш това няма да се отрази осезаемо. Можеш да си поръчаш (от неръж) ръчна изработка с всякакви размери.
oska - специалист
Благодаря ти "МамаМу" нещо сходно търся,и без екстри ще е добре,най важното да е максимално прилепнат към стената.
kr1100 - майстор
пон фев 02, 2026 10:03 pmoska написа:
Благодаря ти "МамаМу" нещо сходно търся,и без екстри ще е добре,най важното да е максимално прилепнат към стената.
https://eldominvest.com/bg/boyleri-30-2 ... a/c15.html
Избирай си от линка
Откъде си ?
oska - специалист
Тайничко се надявах някое мнение за ariston,atlantic,tedan и някакви други интересни марки :)
За Варна ми трябва
Последна промяна от oska на пон фев 02, 2026 10:32 pm, променено общо 1 път.
zz_stefanov - майстор
не очаквай чудеса от другите марки, освен цената.
  • 1
  • 2

Тема "Малък хоризонтален бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: