вт ное 04, 2025 8:48 pmТрифон П.Трифонов написа:Далбело у нас се появиха около 1985г .![]()
Но не се наложиха.Никой състезал скиор / скиорка не кара с такива, дор и италианците.
вт ное 04, 2025 8:48 pmТрифон П.Трифонов написа:Далбело у нас се появиха около 1985г .![]()
пет фев 27, 2026 4:37 pmmobilka написа: Здравейте,двоумя се между stihl fs 131 i echo srm 3021.Ще се коси 1 декар дива трева.Сега го боря с Деу ДБЦ520 3к.с. но ми е тежка.Преди имах 1.4 к.с. китайче ма се мъчеше с по-жилавите треви и издънки.Та казано накратко ми трябва нещо леко и зло.Кося предимно с корда.Echo ме много изкушава ма не знам ,ако се наложи след време за части дали няма да е дърво и как са ценово.Привет, добре е да се сподели каква мах дебелина корда се ползва и колко редовно се коси мястото
пет фев 27, 2026 4:37 pmmobilka написа: Здравейте,двоумя се между stihl fs 131 i echo srm 3021.Ще се коси 1 декар дива трева.Сега го боря с Деу ДБЦ520 3к.с. но ми е тежка.Преди имах 1.4 к.с. китайче ма се мъчеше с по-жилавите треви и издънки.Та казано накратко ми трябва нещо леко и зло.Кося предимно с корда.Echo ме много изкушава ма не знам ,ако се наложи след време за части дали няма да е дърво и как са ценово.Кви части вече, нова и по модерна, или не. Но нова

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: