Нека намерим най-тънките цени.
oska - специалист
Здравейте,
Помогнете с избора на подходяща мембрана за под керемидите.
Ще отварям един навес,навремето се доверих на рекламата на керемидите и пропуснах да подложа с мембрана.Сега ще махам керемидите,че пропускат отнякъде и ще слагам,но бях наредил EPS между гредите,че да не ми топли като напече.Гледам Tytan мембраната пише че може да се слага директно върху изолацията.В практикер намерих само onduline-ondutisse 135,става дума за около 30м²
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт мар 17, 2026 10:12 pmoska написа:
Здравейте,
Помогнете с избора на подходяща мембрана за под керемидите.
Ще отварям един навес,навремето се доверих на рекламата на керемидите и пропуснах да подложа с мембрана.Сега ще махам керемидите,че пропускат отнякъде и ще слагам,но бях наредил EPS между гредите,че да не ми топли като напече.Гледам Tytan мембраната пише че може да се слага директно върху изолацията.В практикер намерих само onduline-ondutisse 135,става дума за около 30м²
Аз, по български, класиката - не по въпроса, но все пак по темата... Надали керемидите пропускат... 1. Какъв е наклонът на покрива... 2. Покрив се преглежда, керемиди се пренареждат, наместват...
VLADO66 - майстор
На Титан мембраната е хубава.Преди няколко години взех две рула и е доста здрава и най важното беше, че е на добра цена.
chapara - майстор
ср мар 18, 2026 10:50 amVLADO66 написа:
На Титан мембраната е хубава.Преди няколко години взех две рула и е доста здрава и най важното беше, че е на добра цена.
От тогава преглеждал ли си цялостта ѝ🤔? Интересно ми е? Аз съм ползвал, не на Титан, но имах лош опит.
VLADO66 - майстор
Не съм я ползвал, защото вместо керемиди сложих двуслойно воалит с посипка..Отрязах едно парче и го подложих на разни издевателства.Мембраната беше 135гр/м2, доста плътна, чешко производство.Рулата в последсвие ги продадох.

Тема "Препоръчайте подпокривна мембрана." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: