Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Baлepu - специалист
нед авг 27, 2017 10:17 pmESPACE написа:
Ларви на майски бръмбар

Изображение
Темата е стара, но Гугъл ме доведе тук. Явно ще я поглеждат и други след време. Та - това не е майски бръмбар (който наистина е вреден). Това е обикновена златка, която е полезна в градината. Разгражда оборския тор. На майския бръмбар ларвата е с видимо по-дълги крачка.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0 ... 9toine.jpg

Пп: някой има ли идея защо не мога да визуализирам адреса с "img"-код?
MamaMy - майстор
Изображение

Кой знае какво не правиш като хората? При мен си работи от твоя линк
Baлepu - специалист
Какво да правя ... маркирам адреса и цъквам отгоре на img. Загражда го видимо с кода точно както и при теб, а и като горната картинка. Но резултата е микро иконка и текст "изображение" (неактивни).
нед авг 27, 2017 10:17 pmESPACE написа:
Ларви на майски бръмбар

Код: Избери всички

[img]https://lh3.googleusercontent.com/-O9u-mAuh6rU/Vsw9IwGZLrI/AAAAAAAAAGc/mrJGBjeVI-A/s912-Ic42/4.jpg[/img]
Темата е стара ...

Код: Избери всички

[img]https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B1%D0%B8%D0%BA%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B0#/media/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Larves_hanneton-c%C3%A9toine.jpg[/img]
...

В крайна сметка няма значение, след като ти си го визуализирал, за което благодаря. Дано само при мен и сега е е проблемът.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб мар 21, 2026 12:02 pmBaлepu написа:

В крайна сметка няма значение, след като ти си го визуализирал, за което благодаря. Дано само при мен и сега е е проблемът.
При мен почти винаги е проблемно
MamaMy - майстор
Пробвайте да махнете S в началото на линка [img]httpS//lh3.googleusercontent.com/-O9u-....
Baлepu - специалист
При теб е видимо с "s". В моя пост първата картинка е видима, втората - не, при положение, че кодът е сложен идентично.
MamaMy - майстор
Ползвам Лисицата. До сега не съм имал никога проблеми с визуализациите. От скоро разни програми водят усилена кампания да ме информират, че моят браузер вече не се поддържа и да съм си инсталирал друг. Ще ме хванат за чушката да ме разведат. На такива плитки захранки не кълва. До гуша ми дойде от събирачи на лични данни и опити за дистанционен контрол. Много им се ще на МС и другите софтуерни монополисти да имат тотална власт над всички потребители. Щели всички операционни системи да стават онлайн. С други думи нямаш ли интернет компютъра може да ти служи само за трошене на орехи или затискане на зелето ако е по-марков.
Та в тази посока може да пробвате с други браузъри. Хром, ИЕ и подобни монополи ги броя за анти-браузъри.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не знам що, ма си мисля, че нямаме шанс... Само приритваме
MamaMy - майстор
Докато има софтуер с отворен код ще ни бъде. Изчезнат ли свободните програмисти, няма вече кой да поддържа подобни проекти безплатно. Стане ли въпрос за пари, край.
hidrazin - майстор
съб мар 21, 2026 9:48 pmMamaMy написа:
До гуша ми дойде от събирачи на лични данни и опити за дистанционен контрол. Много им се ще на МС и другите софтуерни монополисти да имат тотална власт над всички потребители. Щели всички операционни системи да стават онлайн. С други думи нямаш ли интернет компютъра може да ти служи само за трошене на орехи или затискане на зелето ако е по-марков.
И не само това. Появиха се машини(компове) с минимално дисково пространство и основно в ... облак.
ПРИМЕРНО
Целта е ясна - да ти притежават цялата информация и да те отглеждат като ЗЕЛЕНЧУК. :-D
Айфоните качват всички снимки в облака и познай дали ги трият когато изтриеш снимка...
Всякакви "SMART" устройства от типа на Туя-Муя дават достъп до вътрешната ти мрежа и за шпиониране.
Ай си свързал камера с Интернет, достъпа до нея от любопитни е ... гарантиран.
...
:partyman:

Тема "Неизвестен вредител !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: