Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Matchless - специалист
Empfehlung. Ich kannte ihn gut, aber ich habe nicht der praxis von 10 Jahren und ich habe es vergessen.:)Deutsch Grammatik ist sehr komplex und ich war nicht in der Lage zu unterrichten sehr gut...
Както и да е... Здрасти на бг за всички:)
Takezo Sensey - модератор
"...Аз мога и нея добре, обаче нямам практика от 10г и аз съм забравил Немската граматика, а тя е много комплексна и не съм се , занимавал с нея доста дълго време ..."

Или поне аз това разбрах :-D
Последна промяна от Takezo Sensey на пет фев 13, 2009 4:55 pm, променено общо 1 път.
NRG7 - специалист
takezo написа:
"...Аз мога и нея добре, обаче нямам практика от 10г и аз съм забравил Немската граматика, а тя е много комплексна и не съм се , занимавал с нея доста дълго време ..."

Благодарим за директния превод на takezo =D> ,браво,браво.
Последна промяна от NRG7 на пет фев 13, 2009 4:54 pm, променено общо 1 път.
кака Лара - специалист
takezo написа:

:lol: Такезо, тоя гугъл кофти превежда препинателните знаци :razz:
欢迎, Matchless :)
Takezo Sensey - модератор
кака Лара написа:
takezo написа:

:lol: Такезо, тоя гугъл кофти превежда препинателните знаци :razz:
欢迎, Matchless :)
хА хА не бре гулалОТ, нещо аз сричах ама ме му звучеше никак свързано :? , та малко го перефразирах и тЕ що излезнА :-D

Буквално е много по зле :?
Matchless - специалист
кака Лара
Китайски много ми се иска да науча ,но само докато им мерна йероглифите и ми се изпарява желанието моментално:)
кака Лара - специалист
Matchless написа:
кака Лара
Китайски много ми се иска да науча ,но само докато им мерна йероглифите и ми се изпарява желанието моментално:)
аз...такова....гугъла тва преведе, мамка му...:)
ама викам си, ' хайде нека по-голяма част от населението на земята го разбере' :)
та исках добре дошъл да кажа, ама по-скоро добре престрашил се :razz:
NRG7 - специалист
кака Лара написа:
Matchless написа:
кака Лара
аз...такова....гугъла тва преведе, мамка му...:)
ама викам си, ' хайде нека по-голяма част от населението на земята го разбере' :)
та исках добре дошъл да кажа, ама по-скоро добре престрашил се :razz:

И май :? съвсем се оплеска в посрещането. :lol:
кака Лара - специалист
:-D Всеки има право на втори шанс

Добре дошъл!!!!!!!!

Тема "Гутен таг" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: