Нека намерим най-тънките цени.
Lutchezar - майстор
пон май 04, 2026 4:51 pmпишман_майстор написа:
пон май 04, 2026 4:34 pmgogo7777 написа:
Не мога да схвана каква му е функцията.
Що за чудо е това? :?
Електронен адаптер, с който един върток става "динамометричен" ключ.
Вече отделен въпрос доколко може да се разчита на точни резултати...
Доста тестове отнесе, вече 2 години е на пазара, доста точни са според тестовете. На който му трябва вече си го взе си мисля.
aleksnp - специалист
Пише, че е с 5 години гаранция. Това означава ли, че батерията и зарядното и те са с 5 години гаранция?

Изображение
Николов Н. - специалист
За батерията не признават гаранцията - била консуматив. Личен опит, макар и не от този трион.
MamaMy - майстор
На мен ми признаха. Батерия и зарядно 12в закупен отделно без уред. Смениха батерията още първата седмица заради умряла клетка
ESPACE - майстор
чет май 07, 2026 7:47 pmНиколов Н. написа:
За батерията не признават гаранцията - била консуматив. Личен опит, макар и не от този трион.
Зарядното би трябвало да се покрива от 5 годищната гаранция. Батериите трябва да с тригодишна.

Батериите PARKSIDE® - качество и сигурност
Батериите са с висококачествени литиевойонни клетки, които осигуряват дълъг експлоатационен живот и непрекъсната максимална мощност за всяко приложение. Батериите се подлагат на специални тестове, чрез които се гарантира високото качество и стандарти за безопасност. Всяка стъпка от този процес е напълно проследима благодарение на автоматизацията по реализираното му. Това свежда до минимум вероятността от допускане на грешка. И защото сме сигурни в нашето качеството – ти получават цели 3 години гаранция за батериите.
kozl - майстор
чет май 07, 2026 8:52 pmMamaMy написа:
На мен ми признаха. Батерия и зарядно 12в закупен отделно без уред. Смениха батерията още първата седмица заради умряла клетка
Минах по този път още от началото. На първите Парксайди батериите бяха без гаранция. От сервиз Бушона купих нова с 1 месец гаранция. Още имам 2 работещи такива батерии. От следващите серии батерии и уредите в комлект с батерия признаваха 6 месеца гаранция за батерията. Даже ми подмениха перфоратора в комплект, като само батерията не беше подменена.
Като пуснаха самостоятелни батерии пак се опитаха с гаранция 6 месеца, но в приложената книжка беше вписана 3 год. гаранция и признаха я, но си чаках батерията 1 месец.
В Кауфланд връщаха парите, но по някое време започнаха да връщат нови батерии, но след 1 месец от рекламацията.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: