Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
fic
Private
Имам бензинова такава от близо 8 години и до сега не съм имал проблеми.

За реклама се обърнете към администратор
Здравейте!И аз да се похваля ,след много мислене и чудене се сдобих echo srm 3021.Първо да благодаря на Калоян АГРОМАРКЕТ ,човека ми направи отстъпка и хванах пролетна промоция.Него познавам нито него нито тези от Мина ,който са вносителите но със сигурност мога да кажа едно машината е супер,казано на кратко лека и зла.Японците са направили чудо.Имам вече две косения с нея справя се отлично,нямам забележки.Заедно с нея взех масло и корда.Кордата блек даимонт 2.7 с която бе заредена прави мазало млади издънки на вишни,джанки ,охлюви всичко е смлено ,като не съм я натискал докрай може би 80-85% газ.Самара е добър и мек добре разпределя тежестта.Пали изключително лесно.
Какво неми хареса - отвора на резервоара е леко ми малее,шишето на щил не влиза накрайника, сипвам с повишено внимание; първото палене леко ме притесни имаше леко като притришане и вибрация.Оставих я да поработи 10-15 мин на празен ход и после я подкарах но не съм я натискал много първия път.Вече след 30 мин сигурно всичко бе Ок.Нормално е да се напаснат чарколяците. Вече при втория път не осетих вибрация.Работи като швейцарски часовник и комшиите са доволни,казаха че тая не виЕла така като предишната - Деу 52куб.
Много съм доволен - струва си всяка стотинка.Лека и зла - точно това ми трябваше.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: