Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Сега питах - в момента няма такова животно, както си знаех. Трябва да се вземе кран с женска резба 1/2", прав нипел мъжки и гайка съответно 24х19 илин 3/4" евроконус, това са двата размера гайки за тръба 18
vesodimov - специалист
Благодаря на всички за отделеното време и споделени мнения. Смятах, че ще мога да се справя сам. Икономист съм и тези 1/2, 3/8 ,3,14 ... ми идват вповече. Повечето неща ги разберам, но не всичко. Затова ще намеря човека, правил парното и ще му задам задание. Винаги съм смятал, че човек трябва да си изкарва хляба с това, което може/умее. И нямам против да платя за дадена услуга. Не е в това проблема. Просто реших, че ще е по-лесно. Например - на последния радиатор имаше кран за изпразване. Бил е на косъм, защото само го пипнах и се счупи. Една часта остана на резбата на радиатора. Имам екстрактори - извадих я и си смених крана. Там няма проблем. Но с този ще бера ядове явно. Но ще се правя.
Пожелавам на всички здраве, малко работа и много пари ! :partyman:
ПП: някой от Русе ?
MamaMy - майстор
пон юни 08, 2026 9:54 amvesodimov написа:
ПП: някой от Русе ?
Ти така и не разбра къде се намираш. Прочети пак името на форума икономисте! Ние които ти отговаряме не сме майстори а такива като теб. Не се подлъгвай по надписите покрай снимките ни! Тези надписи ги слага автоматично форума според броя мнения които си написал. Иначе може да си пълен профан, но като си задал 1000 глупави въпроса, програмиста на форума е решил, че си станал специалист или майстор :lol: . Ако от такива очакваш помощ по-добре навивай ръкавите и пълни портфейла. Ще ти трябва много пъти. :butthead:

Тема "Търся ъглов кран за радиатор 1/2 х018" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: