Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
bigdragon - майстор
И още нещо от The Mamas & The Papas

Monday Monday

Chefo77 - майстор
Аз пък открих съвсем "нов стил" и не мога да спра да го слушам. AI генериран симфоничен метъл. Еле тази направо ме разтапя...

hidrazin - майстор
чет юни 18, 2026 11:01 pmbigdragon написа:
И още нещо от The Mamas & The Papas
Monday Monday
Цъ. То си е "слабо" парче...

Но пък това доста бива...

Stayin' Alive - The Bee Gees (Ragtime Rockabilly Cover) ft. Wild Bill

:partyman:
hidrazin - майстор
чет юни 18, 2026 11:34 pmChefo77 написа:
Аз пък открих съвсем "нов стил" и не мога да спра да го слушам. AI генериран симфоничен метъл.
На това му се казва СУРОГАТ. Ма щом ти 'аресва... :?
Да си го слушат "комповете" дето са го създали.
Най-приятната ми работа е да да бъхтам компове с чук 5-10 кила.
Преживяването е несравнимо!!! :rock:
:partyman:
Chefo77 - майстор
Trans penem mihi est que homines discit...
pipilica - майстор
Кат каза за ИИ та се сетих че наскоро слушах нов прочит на червената шапчица, ся че ИИ е вложил ток спор няма но тоя дето е съчинил текста и е направил заданието към ИИ е голям образ, мноо яко.

Между другото има много добри попадения и аз редовно слушам от на ИИ изпълненията.
MamaMy - майстор
Нещо и в Естония ги нагазила инфлацията. 4€ за пирог си е доста дебело пък ако ще и с луканка да е пълнен. Гледам при нас тия със закуските също са се увълчили, но все още не са стигнали до там. Тези с дюнерите леко са изостанали, та сега една мазна баница е колкото малък дюнер. Познайте кое ще избера. Естествено познахте. Кофа пилешко кфц.
Все повече се убеждавам, че разяснителната кампания на БНБ не беше достатъчна. Маса хора не познават парите. Вчера едно циганче (момиче) на видима възраст 12-13 годишно ми вика " Дядо, дай 5 евро да си купя нещо за ядене!". Веднага потърсих огледало да погледна да не би някой да е написал балък на челото ми. Ще и дам аз един дядо на нея :-D

Тема "ПОЗДРАВЯВАМ ВИ, МЕЛОМАНИ!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: