Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
miroki - майстор
Топаз, ридомил голд р суич +за инсекти каквото е наред
Вивандо лието авалон +инсекти
Колис +фунгуран колиса има за сиво.
Куадрис дори съм го оолзвал и за сиво, но вече не го дават и спрях. Иначе не съм имал пробив с него.
Имам и две за сиво, биологичен някакъв и май кантус.
Може и скор, ситана също го спряха и куантум рок го спряха. Фалкона спряха но има и нови.
Стават устойчиви вредителите и подменят веществото. Както куадриса на картона пише сиво гниеме, вече е черно гниене.
Прочетете кортева пдф брошурата. Има интересни по написаното препарати с интервал до 21 дена. Което спестява две пръскания на сезон. Но е млада фирма от 18 година от собственика на Дюпонт.
Svetoslavoff1 - майстор
Да, добавям и инсектицид. Ще погледна и кортева какво предлагат.
imegogo - специалист
Ортива Топ комбинация от съставките на Куадрис и Скор много добър препарат
miroki - майстор
чет юли 09, 2026 2:58 pmimegogo написа:
Ортива Топ комбинация от съставките на Куадрис и Скор много добър препарат
Да, за краставиците го ползвам с поне веднъж с инфинито и децис или каквото е наред. И за домати за листна плесен. Слагам понякога и сигнум за нея.
На кортева инсектицида на растителна основа тип биологичен. Но не съм ползвал още нищо тяхно.
Мен ме спират зеленчуците и комбинацията с лози. Там става голямата гимнастика, кое кога зрее и колко дена му е катантината. А на кортева е само за лози. Или само за зеленчуци.
Тази година ми се наложи да покриваме ниската череша с найлон понеже е късна и я бераа 3 седмици и за тази имам да бера. И ще пръскам после лозите отгоре и. Веднъж не ги напръсках докато се сетя, че имам голям найлон и ще успее да я покрие. И съм се заканил да не и позволвам да става по-висока от асмата. Т.е. към 2-2,20м за сега два пъти съм и рязал върха освен първия път при засаждане..
Аз затова харесах куадриса, то тук в някоя тема ми го бяхте препоръчали. Тогава още имаше регистрация и за лози и зеленчуци. Сега са махнали за България зеленчуците. Но си му знам карантината. Има я и за Европа. Нашите естествено искат пари за регистрация на култура.

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: