Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте. Търси заваръчен апарат в бюджет от 200-250 евро.Ще се използва за лека работа в двора и градината(нищо по-дебело) . Ще се използва главно от баща ми, като едно от изискванията му беше да работи с флюсова тел, за да избегне покупката на бутилка с CO2.Четох доста из форумите и имаше доста мнения, как повечето хора не са доволни от заварките с флюсова тел. Какво бихте ми препоръчали в този бюджет? За тази цена главно намирам инверторни апарати, главно китайски. Ще се радвам да чуя вашето мнение по въпроса. Спрял съм се например на ROTOR RMMT180A, 20-180A, някой има ли впечатление от този модел? Склонен съм да надвиша бюджета, ако смятате, че CO2 е правилната инвестиция.
MamaMy - майстор
Здравей! На първо време си изтрий втората и третата аналогични тема. :)

https://www.aigwelding.com/Web%20price% ... %20MIG.pdf
От тези какво не ти хареса, та скачаш на ментета? Не се подлъгвай по уж по-големия ток. Не е верен. Вземи си DEL 160 Eco Control и ще ги споменаваш с добро. При тях може да го тестваш. Имат квалитетен сервиз, а гаранцията е истинска.
Другия ти вариант е този: https://www.argo-market.com/Products/Details/2360 . Малко по-скъп но условията са същите.
speka_rs - майстор
И аз препоръчвам колегите от АИГ, като в този бюджет Eco contol 160, като тази машина работи с тръбно-флюсова тел. Може да се ползват 10% за форума. Ако намерите някой стар пожарогасител ЦО2 може от него да си спретнете бутилка за машината.
Благодаря ви за бързите отговори. Още днес ще поръчам въпросния DEL 160 Eco Control .Смятам да го направя от onlinemashini.Жалко,че не идва и с маска и ръкавици .Какви бихте ми препоръчали? И каква марка флюсова тел да поръчам?
Благодаря ви отново !
gogo7777 - майстор
чет юли 16, 2026 8:59 amteod0rp написа:
Жалко,че не идва и с маска и ръкавици.
Жалко е наистина. Поне един гащеризон да бяха включили в комплекта. :lol:
чет юли 16, 2026 9:10 amgogo7777 написа:
чет юли 16, 2026 8:59 amteod0rp написа:
Жалко,че не идва и с маска и ръкавици.
Жалко е наистина. Поне един гащеризон да бяха включили в комплекта. :lol:
😂😂😂

Тема "Избор на телеподаващ апарат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: