Мечтата на всяка домакиня
PetyrVeliki - специалист
Привет банда :partyman:

Наложи се да сменим съдомиялната и аз реших да пробвам да монтирам новата сам. AEG, като предишната. С тока и водата изглеждат ОК нещата - даже добавих зануляване на контакта, че досгеа нямаше ...

Но имам следния казус: избързах да залепя лентата над съдомиялната, която се слага от долната страна на плота и която трябва да го предпази от излизащата от уреда пара. И чак после обърнах внимание, че той леко се е раздул ... и съответно съдомиялната влиза толкова плътно, че като сложа пластините, които се монтират в предните горни ъгли и които служат за закрепване към ПДЧ страниците от двете страни - то тогава тя изобщо не може да влезе до края ...

Та - махнах лентата и отстъргах със шкурка плода от долната страна, където се беше надул, и сега машината влиза до края, с двете пластини за закрепване, както си трябва ... но пък сега имам следните два проблема:

1. На плота отдолу, на двете места, където съм го ошкурил, се вижда самото ПДЧ ... та как да го загладя на тези две места, че после лентата да залепне добре? ... Мислех си да нанеса един слой Ц200 и като засъхне - тогава да залепя лентата ... или направо да я залепя сега, понеже това са само две места, в двата края ...
Ето и малко снимки:

Изображение

Изображение

2. Откъде да взема нова лента? ... Понеже старата като я разлепих - тя вече няма да залепне така хубаво както преди ... а не искам да слагам тиксо :D

Мерси предварително ;)
MamaMy - майстор
Боядисай плота с боя. Тя също частично ще го пази.

Тема "Въпрос за монтиране на съдомиялна и плота над нея" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: