• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nikolson - майстор
нед авг 02, 2026 1:22 pmНовакът написа:
Ще обясниш ли, какво се опитваш да постигнеш с присъствието и поведението си?
Новакът - специалист
нед авг 02, 2026 1:28 pmnikolson написа:
нед авг 02, 2026 1:22 pmНовакът написа:
Ще обясниш ли, какво се опитваш да постигнеш с присъствието и поведението си?
Целта ми е дъртите изроди да ги докарам до инсулт.
Николов Н. - специалист
Явно обстановката в която живееш е тази от тъпотиите ти. Крайно време админа да се намеси и бан по IР адрес.
Новакът - специалист
нед авг 02, 2026 2:04 pmНиколов Н. написа:
Явно обстановката в която живееш е тази от тъпотиите ти. Крайно време админа да се намеси и бан по IР адрес.
Няма да помогне, днешните IP адреси не са статични, след рестарт на рутера IP адреса се сменя с друг. И така до безкрай. Няма отървия. Да не говоря, че ползвам и VPN. Новите технологии не са като пясък, вар, цимент и нечепкана вълна. Проблемът e, че аз вашата я знам, но вие моята - НЕ. Имам леко съмнение, че админа се кефи как ви дефекирам в плоските мозъци и затова ме държи. :supz:
Николов Н. - специалист
Определено си търсиш боя! Разглезено дребно пишлеме. С такива глупости нито ще станеш по умен, нито по висок! :toimonster:
Новакът - специалист
нед авг 02, 2026 2:22 pmНиколов Н. написа:
Определено си търсиш боя! Разглезено дребно пишлеме. С такива глупости нито ще станеш по умен, нито по висок! :toimonster:
С 10 см над средната височина за Ганя съм. Не си знам IQ-то, но знам, че само от наеми и ренти си докарвам една дюлгерска заплата, значи не съм чак толкоз прост, а за боя... като бях на 20 и нещо ме съдиха за тежка телесна, тъй че който бабаит иска нека ме намери. Моля ви спрете дъртите хипертоници, да се правите на биячи. Вие сте просто едни стари псувачи. Просто се дръжте културно и аз нямаше да се заяждам. Но от Ганя култура... моля ти се.
batkoce - специалист
нед авг 02, 2026 1:30 pmНовакът написа:

Целта ми е дъртите изроди да ги докарам до инсулт.
Стана ми интересно... Защо се налага, дъртите изроди да получат инсулт? И после, след като го получат, каква ще е ползата от това? Кои точно са дъртите изроди? Има ли дъртаци, които не са изроди? Има ли изроди, които не са дърти?
Новакът - специалист
Всеки дърт изрод заслужава, защото е изрод и му личи. После като го получат... ще му плащаме телк известно време и толкоз. Кои са... те си знаят кои са. Има дъртаци, които не са изроди, но повечето измряха и ня тяхно място дойдоха тези отгледани от соца. Има много изроди, които не са дърти. Даже и админа ги знае, затова не ме маха. Аз съм нещо като чумата, всеки я е мразил, но малко са се сещали да си измият ръцете преди ядене за да не ги налази. Ето че не те напусвах, нали!?
batkoce - специалист
нед авг 02, 2026 4:32 pmНовакът написа:
Ето че не те напусвах, нали!?
Надявам се, че не съм дал повод, но идеални неща няма... Като излезете на улицата, не срещате само въплъщения на бог Аполон. Там може да срещнете както атлети, така и стари и сакати хора, малки деца, кучета, котки... Не знам дали това е хубаво или лошо, но такова е положението...
Новакът - специалист
На улицата хората държат поведение. Във форумите се развихрят. Само чакат някой със свободно време като мен, да забърка буламача и се започва.
  • 1
  • 2

Тема "Поезия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: