нед авг 02, 2026 2:15 pmНовакът написа:нед авг 02, 2026 2:04 pmНиколов Н. написа: Явно обстановката в която живееш е тази от тъпотиите ти. Крайно време админа да се намеси и бан по IР адрес.Няма да помогне, днешните IP адреси не са статични, след рестарт на рутера IP адреса се сменя с друг. И така до безкрай. Няма отървия. Да не говоря, че ползвам и VPN. Новите технологии не са като пясък, вар, цимент и нечепкана вълна. Проблемът e, че аз вашата я знам, но вие моята - НЕ. Имам леко съмнение, че админа се кефи как ви дефекирам в плоските мозъци и затова ме държи.![]()
нед авг 02, 2026 1:22 pmНовакът написа:съб авг 01, 2026 10:51 pmMamaMy написа: Лайнояд, не ти ли стига да те хранят у вас, ами идваш да си дояждаш? Да знаеш, че когато си прост то ти е за винаги. Ще те държи докато умреш. Не се пробвай да ми отговаряш. Всяко отваряне на устата ти е зловонно като фекална яма. Върви се самоубий!Хаххаха, "върви се самоубий" изрева дядката с пропусклив скротум и зловонни крака, дядо, гарантирам ти, че ти като изгниеш и ти изхвърлят кокалите в дерето, щото няма кой да плаща за парцел, аз още ше съм жив. Мамаму, по скоро мама ТИ в устата умряла. Злобен дърт пееераст! Ще ме виждаш всеки ден докато не пукнеш от инсулт!