Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
maria_work81 - помощник
Здравейте проблем филмира 15 не работи. Когато давам експорт на видео ми пише профил но не ми отваря профила. Кажете какво да правя. Другият вариант е windows movie maker но като дам ескорт излиза с лого . Какво да правя.
Lisko - майстор
пет авг 07, 2026 1:53 ammaria_work81 написа:
Здравейте проблем филмира 15 не работи. Когато давам експорт на видео ми пише профил но не ми отваря профила. Кажете какво да правя. Другият вариант е windows movie maker но като дам ескорт излиза с лого . Какво да правя.
Не приемай като някаква световна истина, че всички знаят каква е тая филмора. А дори и тези дето знаят ме съмнява да разбраха нещо от горното. Аз се занимавам с филми от 30+ години и не я знам. Опиши точно какво искаш да направиш ако искаш да получиш адекватен съвет.
radius - майстор
Според мен, проблемът е че дава ескорт, вместо експорт :lol:
Lisko - майстор
Работа на питащия е да изяснява докато го разберат и му кажат какво да прави или кажат че не знаят.
maria_work81 - помощник
Вижте просто искам да обработвам видеата лесно бързо бързо да режа да слагам субтитри. Един познат ми даде портатабъл Moavi обаче Мoavi не ми дава да качвам файл със субтитри. Инсталирах Video Proc Vlogger обаче за да ги направя по добре субтитрите ми иска платена версия. Филмора програмата ги прави нещата по добри обаче кне ми дава експорт на файла трябва да вляза в профила а не ми дава да си вляза в профила.
maria_work81 - помощник
Windows Movie Maker 2026 много е добра обаче като давам експорт ми излиза лого на редактора а аз не искам.

Тема "Filmora 11" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: