Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Lux Æterna - специалист
:? Регистрация преди повече от 15(петнадесет) години и това ти е първия пост?!
Не е зле :lol:
hidrazin - майстор
ср авг 19, 2026 8:39 pmLux Æterna написа:
:? Регистрация преди повече от 15(петнадесет) години и това ти е първия пост?!
Не е зле :lol:
Престани да отговаряш на ботове. :)
Така затрудняваш почистването.
Просто такива ги докладвай - "ЦЪК" на червената удивителна и ... НЕ ПИШИ след тях.
:partyman:
Lux Æterna - специалист
:? Какво трябва да означава "затруднявам почистването"? Всеки човек или "същество", което генерира трафик на данни за форума е добре дошъл и го прегръщаме много. А от къде ги изкопават тия никнейми от старите харддискове, това си е много свободно време и занимавка според мен!

(Сега примерно ако форума беше лично мой, то новорегистриран потребител без мнение още на първата година ще е аут. Като ти се чете си четеш и толкова, тук може и без регистрация. Пази Боже аз да съм Админ!)

Поздрави
MamaMy - майстор
Няма как да разчистят. Ще излезе на яве, че вместо форум с 500 000 потребители, реално са закупили форум с 150 активни потребители.
Virtex - майстор
ср авг 19, 2026 10:29 pmLux Æterna написа:
:? Какво трябва да означава "затруднявам почистването"? Всеки човек или "същество", което генерира трафик на данни за форума е добре дошъл и го прегръщаме много. А от къде ги изкопават тия никнейми от старите харддискове, това си е много свободно време и занимавка според мен!

(Сега примерно ако форума беше лично мой, то новорегистриран потребител без мнение още на първата година ще е аут. Като ти се чете си четеш и толкова, тук може и без регистрация. Пази Боже аз да съм Админ!)

Поздрави
Щото като се изтрие първият пост и сега излиза, че ти си пуснал темата.

После като се затрие темата, ще има чудене "къде съм отговарял" и "защо ми няма темата".

Това не е нов потребител, а такъв, които използва парола навсякъде и ботовете са я взели от хилядите списъци с такава информация. Включително няколкото хиляди изтекли пароли на абв пощи, които имат някъде регистрации. Затова изглежда от стари потребители без мнения.

За другите глупости писани в темата няма смисъл дори да си хабя времето, за да обяснявам.

Тема "Дупка в тавана на банята – как да я скрия от жена ми?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: