• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всички въпроси за вилата.
Chichati - напреднал
Не шикалкавя изобщо, няма и за какво да го правя. Не съм тука за да се лъжем или нещо такова. Казвам какво съм направил. Пояса е с размери 25х40. Половината от него го излях заедно с основите. Другата половина която остана не залята заедно с плочата. Техническия ръководител няма как да съм аз. И разбира се, че имам такъв, тъй като е задължително. Тука се вижда какво имам в предвид.
Изображение
gogo7777 - майстор
Човеко, плочата трябва да е НАД пояса и излята едновременно на раз с него барабар с биглите му. Плочата не е плосък елемент.
Chichati - напреднал
Не споря, сигурно си прав. Казвам само, че имах разрешението от техническия да го изпълня по този начин.
Направено е вече, няма как да го променя, така че продължавам напред :partyman:
MamaMy - майстор
Chichati, не му се впрягай. Завижда за гледката ти. Има сгради по на 100 години с плоча 5см, без никакъв трегер или колона и си стоят. Били опасни при земетресение, но и това се опровергава. През годините доста ги е клатило. Гледам даже и напуквания нямат. Твоята да устиска толкова и тогава Гого да идва на проверка. :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Желание за малка виличка - от идея към бъдещо изпълнение." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: