• 1
  • 2
Мнения и въпроси за хола
Николов Н. - специалист
Конзолна врата. Релсата е извън светлият отвор.
Ал_ - специалист
Барн дуур неханизъм от бат с’али и си ти - имам сложена такава при мен и съм много доволен.
Само да ги намеря - трябва да имам две от носещите шини с ролката - ако ги искаш твои са, шината е лесна, втулките и те, водачът долу на вратата - ще ти го направя без проблем, стоперите да не играе нагоре - също
Добавям - само стоперите горе трябват, те са лесни
Изображение

моделът вече не го предлагат, но това е
zz_stefanov - майстор
Релсата е около два пъти светлият отвор. Ще бъде монтирана върху дърво. Определено техните винтчета с които ги предлагат са недостатъчо здрави. Ако ще я правя, ще е с проходни шпилки. Притеснават ме тяхните втулки които смятам, че ще се впият в дървото и
конструкцията ще провисне. Имам усещането че ще купя нещо и после ще шлосерствам върху него.
Май трябва техните втулки да стъпят на втора укрепваща шина върху дървото.
Последно гледах това, Vevor: https://www.emag.bg/komplekt-relsi-za-p ... ario_ID=49
което не е много различно от това: https://www.vidaxl.bg/e/vidaxl-komplekt ... 49169.html което го дават интериорно.

Ал, имаш ли някакви снимки на монтираната врата
Ал_ - специалист
vidaxl - бягай далеч от всеки боклук, който предлагат.
С достатъчно широка периферия към стената са втулките, при мен съм ползвал техните крепежи за стената, вратата е масив. Утре ако искаш мога да ти измеря периферията на втулките-дистанционери.
Изображение
А ако ти се струват малки - поръчваш на стругар едни малко по-широки, едно прахово боядисване, и заспиват. С шината същата работа, а и направо цяла, само пробиваш отворите.
При този светъл отвор - две крила по 70-80 см ще заспят, но при теб май не е необходимо.
zz_stefanov - майстор
Благодаря.
Вече се замислям дали дали това е подходящо за външно приложение. Ще го умувам още.
  • 1
  • 2

Тема "Плъзгащ механизъм за врата." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: