Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
kozl - майстор
:lachtot:

Подходящата дръжка :wink:
dyodi - специалист
Здравейте! Днес най-после се сдобих с търсената традиционна пластмасова дръжка за асансьорна врата.

Тъй като е нова, логото е по-ясно различимо – изненада ме и просто кърти :rolleyes: (дано снимката е видима)! От асансьорната фирма я доставиха и монтираха. Тъкмо вече мислех да реализирам някой от вариантите, които се обсъдиха тук, когато от фирмата се справиха.
По повод номинацията на Георги Господинов за Нобелова награда за литература една критичка писала, че творчеството му било изпълнено с „жизнерадостно отчаяние“. Благодаря на всички участници по темата за асансьорната дръжка, че с активността и подкрепата си поддържахте и моето отчаяние на жизнерадостно ниво :), докато се стигне до днешния дългоочакван ден. Един от следващите ми приоритети е намирането на дръжка за хладилник AEG :). А Нобеловата награда за литература днес я спечели Ан Карсън (Канада).
hidrazin - майстор
чет окт 08, 2026 7:38 pmdyodi написа:
Един от следващите ми приоритети е намирането на дръжка за хладилник AEG :).
Давай да я "нищим" и тая дръжка...
Аз имам дръжки за подаряване.
Една от хладилник ама не е AEG.
И една от AEG ама от ... пералня AEG. И ако не е на пералнята, си мяза като за хладилник... :)

Аааа... Напълно съм сериозен!
:partyman:

Тема "Търся черна пластмасова дръжка (топка) за асансьорна врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: