Мечтата на всяка домакиня
phoenix - специалист
Здравейте,
пак опирам до форума за някоя добра идея.
Първо да се похваля, роди ни се дъщеря и бебешкото легло реших как ще го направя, но за него по-късно. :party: :party: :party: :party:
По случая страшно много бързам с ремонта на кухнята, който изведнъж ми дойде нагоре, понеже бебето тръгна да излиза един месец по-рано.
Успях да сглобя цялата кухня и ми останаха само 4 чекмеджета и един барплот. Чекмеджетата са ясни... тях само трябва да ги сглобя и това ще стане днес, но голям проблем с барплота. Прикачвам и снимка. Плота е на височина 97см и заедно със собствената дебелина става общо 100см., което ме поставя пред дилема. Всички крака които се продават са по 70-80 см. което пък ми е ниско. Дължината е 150см. Всичко под плота ще изчезне и трябва да измисля някаква основа за отдолу.
Давайте идеи за нещо бързо и евтино !!!
Изображение
Изображение
Последна промяна от phoenix на пон фев 16, 2009 10:28 pm, променено общо 1 път.
Любо - специалист
продават тръби на метраж нераждавейки и още каквито си помислиш .Не знам дали ще ти е от помощ, но помисли.Видях че си от варна, ако искаш да ги видиш има един склад за железа и тръби. пиши на личен да ти обесня къде е борсата където съм ги гледал ако те интересува.
phoenix - специалист
колега направо пиши или тук или на лични, няма значение, просто нямам време вече. То ще трябват и заварки послееее
trevora - специалист
Има фирма във Варна-"ККент импекс"имат кракак специално за бар-плотове на 120 см.Трябва само да се пререже малко на необходимата височина.Адреса с чичо Гугъл :)
bisplus - специалист
Има и МДФ профили които като се зглобят се получава идеален квадратен крак и мисля, че дължината им беше 3м. Изглеждат доста красиво и масивно.
invizitor - специалист
trevora написа:
Има фирма във Варна-"ККент импекс"имат кракак специално за бар-плотове на 120 см.Трябва само да се пререже малко на необходимата височина.Адреса с чичо Гугъл :)

магазина на "КЕНТ" е зад "Нептун"
mim - специалист
рендосани греди, режеш по твой размер и желание :roll:
phoenix - специалист
ето тази идея ми допадна най-много, и сега понеже знам, че имаш 1001 идеи дай сега и една идея за някаква красива нестандартна форма за крака от масивно дърво.
phoenix - специалист
invizitor написа:
trevora написа:

магазина на "КЕНТ" е зад "Нептун"
вече ги няма там :wink:
Знам, че съм новак в този форум, но няма да се разсърдя ако някой предложи нещо с картинка :? :? , гледам някой дори предлагат и проекти за цели кухни, а тука за някакви крака или конструкция под плота никаква креативна мисъл. Не ми се иска да е от тръбни крака, а по скоро нещо интересно, примерно да има и място където да си държа някоя бутилка, и поставка за краката.....
Мерси предварително :-D
mim - специалист
амиии бутилки: 2 варианта на поставяне на бутилки :-D
а долу стъпването знам ли можеш да вдигнеш 1 полица по средата и долу да остане гредичка само за стъпване
но ако е с крака дали няма да е паянтово

лявото вино-поставяне май трябва да е наопаки, с гърлата на долу, за да не се изпързаля бутилката, всъщност не знам, не му разбирам на това

Прикачен файл

barplot.gif
barplot.gif (5.36 KиБ) Видяна 18444 пъти

Тема "Дайте спешно идея за един барплот" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: