Всичко за дърводелството
cheri - помощник
Искам да слагам ламинат въру старо дюшеме. Проблема е, че в средата на стаята дюшемето е хлътнало с около 1 - 1.5 см. Къщата е гредоред и дюшемето не може да се цикли щото ще изпопадат таваните на комшиите отдолу. Дайте идея с какво да си изравня пода. Мисля си за някаква замазка но какво точно неми идва на ум - дали с теракол, или нещо подобно, дали с кит за дърво, но пък кита щи ми трябва доста. Някави подложки ли да слагам или течен асфалт с трици ми се върти из главата?
Цялостна замазка върху пода не става, защото вече са монтирани вратите. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да даде съвет.
housedoktor - майстор
Ако ще слагаш ламинат -можеш да използваш шумоизолираща подложки за ламинат с дебелина 1 см на ниските места.С малко по вече старание ще се изравни добре.Мисля ,че нее проблем и полиетиленова мембрана (найлон) и отгоре замазка с циментово лепило.Финалната подложка за ламинат поема около 2-3 мм неравности
И аз се интересувам от този проблем
Има някакъв продукт Суперфлекс, с който първо грундираш дюшемето, а след това полагаш нещо като самонивелираща замазка с фибри MaxitFloor.
Мисля да ги използвам за банята в стара селска къща
Успех !

Тема "Изравняване на старо дюшеме ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: