• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всичко за дърводелството
wernis - специалист
Реших да си направя бюро за компютър според нужните ми размери. До сега не съм се занимавал с направата на мебели и както се очакваше срещнах трудности още при самото проектиране. Ще съм много благодарен ако ми помогнете с някои въпроси които имам. Бихте ли ми казали бюрото което е на схемата добре ли е проектирано като сглобка . Друго което искам да знам е как се извършва монтажа на чекмеджетата .Първо сглабям самите чекмеджета и после меря къде точно трябва да се монтират на самият шкаф или има някаква тънкост.

Опитах се да направя разкрой с програмата Optimik но когато стигна до края и трябва да ми покаже схема на разкроя, не ми дава тази възможност , а иска наличието на принтер. Някой има ли такъв проблем?
Благодаря на всички които се отзоват.

Прикачен файл

Buro.jpg
Buro.jpg (61.39 KиБ) Видяна 14495 пъти
svetlana06 - напреднал
инсталирай си Doro PDF Writer http://www.download.bg/index.php?cls=pr ... &id=399376 . Това е виртуален принтер, който създава PDF файлове. Може също като си харесаш някоя статия от Интернет да си я "принтираш", за да си я запазиш в оригинал на компа
ack - напреднал
Инсталирай си този пдфвиртуален принтер http://www.software995.net/bin/pdf995s.exe и после като те пита с кой принтер искаш да принтваш избери от списъка pdf995. ще ти изкара файла в пдф формат.
wernis - специалист
Незнаех , че има и виртуални принтери... Благодаря.

А да ми кажете от къде мога да си изтегля кракната версия на Optimik , че моята е с 30 дневен период ?
maroka - специалист
Дай един мейл и ще ти я пратя работеща :)
kobutan - специалист
коя версия имаш на оптимик? новата 2,36с или 2,17?
ограничението не е 30 дни, а 30 детайла за разкрой в безплатния вариант
wernis - специалист
Версията ми е 2,36c Да май наистина е до 30 детаила след което ми изписва че е Demo Даите крак за тази версия
wernis - специалист
Благодаря maroka за програмката. А дали някой би ми пратил кракната българската версия на Optimik ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Бюро за компютър" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: