Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
NRG7 - специалист
Как мога да си преинсталирам windows-a сам?

Ето,как става това:
http://www.nikolay-kalchev.hit.bg/help_ ... indows.htm

http://bulgaria.50webs.com/preinstalirane-windows.html
Последна промяна от NRG7 на пет фев 20, 2009 11:20 am, променено общо 3 пъти.
Теди - специалист
1 Лесно с бут сд
2 И де тез линкове? :?
п.п. а оправи ги
Последна промяна от Теди на пет фев 20, 2009 11:18 am, променено общо 1 път.
NRG7 - специалист
Теди написа:
1 Лесно с бут сд

Има хора,които не са наясно и може би това ще им послужи.
Ако четът внимателно и се интересуват,що пък да не успеят,вместо да дават на този и онзи по 25/30 лв. :-k

Теди написа:
1 Лесно с бут сд
Ама обясни,как и покажи,ако е възможно нагледно.
Последна промяна от NRG7 на пет фев 20, 2009 11:19 am, променено общо 1 път.
Теди - специалист
Видя ли най отдолу какво пише? :lol:
Wishmaster-ruse - специалист
drebus написа:
Теди написа:
1 Лесно с бут сд

Има хора,които не са наясно и може би това ще им послужи.
Ако четът внимателно и се интересуват,що пък да не успеят,вместо да дават на този и онзи по 25/30 лв. :-k

Теди написа:
1 Лесно с бут сд
Ама обясни,как и покажи,ако е възможно нагледно.
Е хубава работа та нали този и онзи и те хляб ядат
не може всеки от всичко да разбира
аз от това си докарвам малко левчета :lol:
А да от линковете посочени по горе не съм съгласен с това че не показват как се цепи харда.Аз знам ама този дето трябва да се ръководи от това ръководство ще си остане с един дял което ако питате мен си е проблем.
Другото настройка на мрежа без инсталирана антивирусна в бъхлива мрежа ти гарантира 2-3 бъхли на чисто новата боза
Мрежата препоръчвам да си я пуснете едва когато си сложите антивирусната :wink:
dundurma - специалист
ако някой от бургас не може да преинсталирва да свирка ще му струва-1 кайве :-D
NRG7 - специалист
Ок, олду! Ей тва е приказка. :2thumbs:
sasooooooooo - "специалист"
Понеже се заговорихте за Уиндос :-D, имам следния проблем. От много преинсталации и чудесии от приятели /понеже аз не мога/, след последния път се оказах с 2 операционни системи, та как да премахна едната? Понеже и двете са XP, как да ги разпозная? :?
А и друго, имам хард диск разделен на две, но втората част е с големина 148Мб. Не че ще спечеля, но ме дразни. Как да го събера с другия? Незнам с каква програма е разделян.
dundurma - специалист
sasooooooooo написа:
Понеже се заговорихте за Уиндос :-D, имам следния проблем. От много преинсталации и чудесии от приятели /понеже аз не мога/, след последния път се оказах с 2 операционни системи, та как да премахна едната? Понеже и двете са XP, как да ги разпозная? :?
А и друго, имам хард диск разделен на две, но втората част е с големина 148Мб. Не че ще спечеля, но ме дразни. Как да го събера с другия? Незнам с каква програма е разделян.
най-сигурно-форматиране
Теди - специалист
sasooooooooo колко ти е голям харда първо? Приятелите ти не са форматирали харда и вероятно на двата дяла са го качили.Трябва да имаш поне два дяла - единия за бозата и програми само, а другия за каквото щеш. За деленето на дяловете трябва да го изтриеш единия, но така с писане и четене не знам дали ще се оправиш. Най добре викни човек който наистина го може и го гледай за да си го правиш ти сам след това.

Тема "WINDOWS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: