• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
ronik - специалист
Предполагам на живо изглеждат още по-добре :) . Догодина и аз трябва да правя нещо подобно в кухнята, че плочките на мивката взеха да намаляват :-D . И на мен оранжевото ми е един от любимите цветове. Дали не съм инфантилен :?
asinka - специалист
nikimet1, тази зебра в кухняте еееееееее :shocked:
Браво от мен! Страхотна е! :respekt:
nikimet1 - напреднал
Радвам се че ви харесва.Бравото е за жена ми която го избра, а на живо наистина е още по хубаво.Сега чакам зеления диван и детската стая.Ще пусна снимки като дойдат.
Fortune - специалист
nikimet1 написа:
Радвам се че ви харесва.Бравото е за жена ми която го избра, а на живо наистина е още по хубаво.Сега чакам зеления диван и детската стая.Ще пусна снимки като дойдат.
Ако ми кажиш, че зеленото е цвят лайм или зелена ябълка - респект!
nikimet1 - напреднал
ДИВАНА Е ЗЕЛЕН- ТЪМНО ЗЕЛЕН
Fortune - специалист
nikimet1 написа:
ДИВАНА Е ЗЕЛЕН- ТЪМНО ЗЕЛЕН
Аз си го представях от това яркото светло зелено. По принцип бих заложила (но само от практична гледна точка) на един готин тъмно сив диван с възглавници в по-агресивен цвят за акцент. Може и да са в черно и бяло (като прелюдиа за зебрата) и една от тях да е зелена ябълка, или оранж или бордо или какъвто ще е там контрастния цвят.

Зеленото:

Прикачен файл

decoracia0020a.jpg
decoracia0020a.jpg (86.33 KиБ) Видяна 6665 пъти

Прикачен файл

Зелено.jpg
Зелено.jpg (167.3 KиБ) Видяна 6666 пъти
nikimet1 - напреднал
дивана ще дойде тази седмица,ще го снимам и ще кача снимки.Поръчали сме тройка с механизъм и лежанка.
Fortune - специалист
nikimet1 написа:
дивана ще дойде тази седмица,ще го снимам и ще кача снимки.Поръчали сме тройка с механизъм и лежанка.
С нетърпение чакам! И дай някоя снимка след боята плс.
donio_1 - специалист
евала пич! тавана ти е много готин,ама сигурно мойе да си позволиш снижаване,и аз бих искал но апартамента ми е висок 2,45 :-D .зебровия плот е як и аз ще слагам такъв,но понеже сам запознат със съдържанието на термогърба съм си сложил плочки.нещо не ми се нрави този скъп талашит
  • 1
  • 2

Тема "нови снимки от апартамента ми" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: