• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Trifun - специалист
2v6 написа:
... Аз само предполагам, че ключ за бойлер, от тези с глимката вътре, дето се монтират директно на бойлера не става за помпа по-мощна от 300-400 Вт.
Значи не става за помпа по-мощна от 300-400 Вт, но иначе хората си го монтират на бойлери, чиито нагреватели са по 3 киловата, а ? :wink:
Понякога имам чувството, че изобщо не се усещате какво пишете, ебаси ... :shock: :lol:

Плюс това човека отдааавна благодари за помощта и каза че всичко е ОК - т.е. темата може да се счита за изчерпана.
Всичко оттам насам си е просто ... чесане на пръстите и мерене на п.шки - на кого, аджеба, му е по-голяма :lol:
илко илиев - специалист
абе толкова нещо изписахте ако бяхте казали да сложат един електромер и да си го засичат и да плаща единия месец единия другия месец другия ще е по лесно какво толкова има
2v6 - майстор
Trifun написа:
2v6 написа:
... Аз само предполагам, че ключ за бойлер, от тези с глимката вътре, дето се монтират директно на бойлера не става за помпа по-мощна от 300-400 Вт.
Значи не става за помпа по-мощна от 300-400 Вт, но иначе хората си го монтират на бойлери, чиито нагреватели са по 3 киловата, а ? :wink:
Понякога имам чувството, че изобщо не се усещате какво пишете, ебаси ... :shock: :lol:

Плюс това човека отдааавна благодари за помощта и каза че всичко е ОК - т.е. темата може да се счита за изчерпана.
Всичко оттам насам си е просто ... чесане на пръстите и мерене на п.шки - на кого, аджеба, му е по-голяма :lol:
Явно и ти дириш поле за изява. Ще те улесня с няколко "уекинки" въпросчета:

1. Колко е тока на включване на нагревател на бойлер 3 кВ?
2. Колко е тока на включване на помпа 0.5 кВ?
3. Колко е тока на изключване на нагревател на бойлер 3 кВ?
4. Колко е тока на изключване на помпа 0.5 кВ?
5. Какво е "живот" на ключ?

Дали е изчерпа една тема зависи от това дали има въпроси без отговори :idea:
mitko_rupite - специалист
Май грешката пак ще е при мене ...

Ключовете които см сложил са от тези дет са в оргинална кутийка и се слагат в АНТРЕТАТА за БОЙЛЕРИ ....../ А не от модела който е на самия бойлер :sad: :sad: /
Като този но е без контакта и само с един ключ

Изображение

Успех и живи и здрави

-
Johny - майстор
Нали търсеше и евтино решение ?!
Johny написа:
Нали търсеше и евтино решение ?!
"Превъртех " целата тема назад -- невидех да съм търсил ЕВТИНО решение :?

Иначе тези ключове -- дали ще ДЕФЕКТИРАТ скоро /помпата е 1,1 квата / ??? :wink:

/ ич не ми се верва ..... при положение че за 10 дни единия съсед включва максимум 4 пъти /

.
Justy - майстор
Един киловат двигател тегли ток два ампера, а ключът е 10 А. Ама защо не взе кутията с контакт - да си включи там ВЕФ-а? Хем да полива, хем да слуша азис :?
Justy написа:
Ама защо не взе кутията с контакт - да си включи там ВЕФ-а? Хем да полива, хем да слуша азис :?
Ключвете са на Къщите ...

:prost:

.
Johny - майстор
Eй, голяма тема, страшна работа. Вече забравих за какво ставаше въпрос. Модераторите да не скучаят :lol: :lol: :lol:
Бтат`чед, много си докачлив бе. Ето чети:
mitko_rupite написа:
Дали Мисля Правилно а ????

с тия контактори ще се оскъпи доста ....
Важното е, че си упорит.
илко илиев - специалист
аз на село баща ми съм му направил помпа 1,1 мотор я пуска с обикновен ключ за осветление за открита инсталация от тия черните противовлажните вече 5-6год. и няма проблеми вие как во раззисквате незнам
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Включване на Водна Помпа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: