мама им и прозор4ета - направиха ги - стана така като го исках - 55 см диаметър ... 2 години ги търся - доволен съм - сега малко да постопли и ще ги измажа ... тея дето ги правили се поизмъчили ама ...
не съм спрял ... просто заради стената така стана ... сега съм посял пак
от тревната смеска и чакам да почне да излиза скоро , за да стане всичко зелено и после между туите и стената ще наредя камъни за пътечка.
Туите мезду другото ги бях отписал зимата - станаха ръждиво червени и мислих че бяха дотам ... а сега май живнаха доста ... ама от къде да знам
за първа зима имам туи
днес метнах камъните ... чудя се за фугиранео - трябва да е гладка фугата за да не задържа вода ... купих и черна оксидна боя и искам да направя фугите тумно сиво за да изпъкнат камъните ... и искам да ги лакирам с някои много як и качествен лак които да не стане на люспи след края на лятото или нещо такова. Искам да ги запечатам с няква яка химия ама не знам какво точно да търся ... ако някои знае ... приемам съвети всякъкви....
за фугите ако смеся пресят пясък + цимент + малко СМ11 лепило + 4ерната оксидна боя ... би трябвало да стане или сместа е друга???
Покрай оградата, както и около дръвчетата можеш да сложиш кора от бор - мисля, че вече на много места я продават - хем става много красиво, хем подхранва почвата и задържа влагата. http://photos.gardenweb.com/garden/gall ... rt_gardens