Всичко за дърводелството
gibal - помощник
Налага ми се да обзаведа една кухня, за сравнително малко пари, открих в сайта на „НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ”. кухненски модули X-tend Lemet от Румъния, проблемът е че нямат мостра във Варна да я видя "на живо", трябва направо от София да ми я доставят.
Молбата ми е, ако има някой впечатления от този модел мебели да ми пише. Благадаря предварително!
shadowman - майстор
Тия са по-смотани от полските. Веднъж сглобявах тяхна спалня и дойде със счупени детайли.
gibal - помощник
Мерси много, двоумях се между Явор И Нов дом, а за полските отзиви има ли, в интерес на истината при брат ми е полска, ползва се от около 5 години и не е мръднала, а тука във Варна отзиви от рода на къртят им се пантите, боклуци и т.н.
silllveto - Майсторица
Явор едно време правеха дърво, но напоследък продават всичко полско. При тях е по-евтино, но май бяха в Пазарджик.
Това, което си чула за полските е така, но мисля, че всички чаркове пристигат в пликче и ако искаш може да ги сглобиш с нещо по-добро. Дебелината на плоскостите е 16мм, но и на кухни Ално е такава(но по-здрави и на десеторна цена) Имам полска детска стая модел Индияна, бива, но е по-скъпа. Ако искаш евтино, купи си, новичкото си е новичко. Но докога - не се знае.
За Нов дом не съм останала с впечатлението да продават евтино.
Задължително си виж кухнята на живо. Да пробваш обкова, да огледаш как са направени ъглите и т.н.

Тема "Моля, Ви за съвет!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: