• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
sasooooooooo - "специалист"
При външния ъгъл на комина предвиждаш ли нещо, щото много грозно се подава тая плочка.
Илиян Илиев™ - майстор
Плота е супер. Изтекоха ми очите. По-скоро вратичките не ме кефят, но плота наистина мисля, че е супер. :wink:
manobg - специалист
sasooooooooo написа:
При външния ъгъл на комина предвиждаш ли нещо, щото много грозно се подава тая плочка.
Ами чудя се какво да го правя и може да му сложа пдч за да се скрие ама се чудя до долу ли да е, знам ли.
Ако можеш да имитираш вратичка от шкаф ще стане супер, абе все едно си е шкаф ама лъжовен :-D . Само, че гледам в ляво от нея вратичката плътно е сложена до комина.
Успех!
manobg - специалист
Да, ще премеря дали остава място да имитирам вратичка. Така май ще стане най-добре. А с какво да залепя мивката според вас, че малко е крива отгоре и май ще трябва да сложа нещо да залепи и да я натисна с нещо тежко докато хване. Монтажен силикон ?
trevora - специалист
Всеки си има собствен вкус,но на мен определено ми идват в повече 7 цвята в това малко помещение :?
Мивката трябва да върви с монтажни планки, които се натягат. За друго не знам.
manobg - специалист
sasooooooooo написа:
Мивката трябва да върви с монтажни планки, които се натягат. За друго не знам.
Има монтажни планки 4 бр. но аз все си мисля, че трябва да се залепи освен да се затегне. Както и да е аз намерих едно лепкаво сиво на цвят вещество, което било за тази работа и ще лепя с него но след като монтирам батерията.
Слушай сега внимателно. Демонтираш мивката, слагаш сивото около отвора, така че когато я монтираш отново да го заскрипе. По-голямата част нека бъде откъм вътрешната страна. Когато пристегнеш хубаво с планките, така че да уплътни максимално взимаш макетно ножче и внимателно изрязваш изплутото от мивката сиво и готово. Задължително е да импрегнираш и сряза на плота за мивката с безир.
emil_v r - майстор
jordan_stone написа:
Аз изготвих шаблоните по които го рязаха в една фирмичка :)
Следващата обработка (заоблянето и полирането на челния ръб ) и монтажа са изцяло мое дело
Ауу , страхотно е , с червеният гранит !

И азсе занимавам почти със същото , цокъла го режа по-различно , но твоят вариант , май по- ми харесва.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21

Тема "Всеки може да качи снимка !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: