Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
maxuel82 - специалист
"Наклона ами незнам правих го по нивелира (балончето да е повече на едната страна)"
:-D СМЕШНО Е НАЛИ ??? ама така го правих без майтап :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Бе не е смешно.
Предполагам проблемът идва от наклона.
Измери го. В проценти. сложи нивелира, ако е къс, ползвай дълъг мастар и нивелира отгоре му. Да е стъпал на най-високата част, мехурчето да е точно на равно и измери разликата.
maxuel82 - специалист
n_a написа:
Предполагам проблемът идва от наклона.
Да проблема е в наклона Като слагам нивелира по широчината на терасата горе долу е добре ама като сложа мастара по дължината -(2.50м) наклона е :? абе "морето се вълнува" като на вълни едни плочки са по високо други по-ниско :) Но както и да е сега дано не правя такава грешка в банята :? За банята ще питам за всяко нещо че :cry: :datz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Да съм на теб, няма да рискувам с баня. Поне на този етап от развитието си. Поне не с мойта си баня :wink: .
maxuel82 - специалист
n_a написа:
Да съм на теб, няма да рискувам с баня. Поне на този етап от развитието си. Поне не с мойта си баня :wink: .
Да ама аз мисля да рискувам защото: скоро мой познат се ожени и искаше да стегне бързо едно апартаментче и си хвана майстори за банята по12лв на квадрат му взеха ама само как му я "осра.а" няма как да обясня трябва да се види? Сега като се изкъпят водата от пода я избутват в сифона с гуми (от тия дето използват на автомивките да събират водата след като е измита колата) Така че и в двата варианта ще имам проблем та поне пари за майстори да не давам :? Пък дано да се получи :idea:
BREAKER - специалист
Няма к'во да рискуваш.Мисли(мери) и прави каквото си намислил,само гледай на четирите растера плочки да ти се вържат добре! :)

Тема "нивелация на баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: