• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
karamundi - специалист
имам следния проблем. имам 186волта напрежение вместо 220-230волта защо?
dragozow - майстор
Питай електроразпределителното дружество на което плащаш и викни някоя телевизия да снима.
karamundi - специалист
вече идваха и си откриха грешката,естествено като ги заплаших че ще викам телевизии и че ще ги съдя и сега чакам да си го оправят :lol:
plamen6100 - специалист
Електроразпределителни дружества са едни от най-корумпираните такива, казвам ви го от мн. опит :sad: корупцията е на високо ниво - за съжаление
ibwp - помощник
може ли някой да ми помогне , знам че електроразпределителните дружества трябва да осигурят 220V на електромера ми, но ми трябва наредбата и члена ,в който се опоменава вече рових доста, но или го пропускам или ровя на грешните места
Милен - майстор
Големи мизерници са и трите фирми.

Преди десетина дни за един ден измерих напрежения от 235В до 160В - доставчик ЕВН. На телефона им за повреди след дълго изслушване на различни записи се включи оператора който ме успокои че работели по въпроса. :wallbash:
sb
Милен написа:
Големи мизерници са и трите фирми.

Преди десетина дни за един ден измерих напрежения от 235В до 160В - доставчик ЕВН. На телефона им за повреди след дълго изслушване на различни записи се включи оператора който ме успокои че работели по въпроса. :wallbash:
207V - E.ON
може да се регулига тока със автотрансформатор
  • 1
  • 2

Тема "ток" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: