Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
bgs - помощник
Пред мен възвикна такъв проблем преди десета години правих пристройка на къщата баня, котелно, помещение за отоплителни материали и ..Та тогава, когато правих банята пуснах тръба отходна, която тръгва от банята, минава през другите пощения и отива в канализазията. Сега съм решил да правя ремонт на банята, ще сложа и WC чиния или моноблок, но не мога да си спомня докъде съм карал със ф110 и докъде с ф50, та въпроса ми е има ли уред с който може да се види (рентген) преди да се копае (всичко това е приземен етаж) или по някакъв начин да се разбере от къде започва ф110?

ps незнам дали го обясних както трябва, но всъщност ми е голям проблем, защото ракриването на тръбата е почти невъзможно....
rulom - модератор
Добре си го обяснил, ама за тръби уред няма! Почни да копаеш по спомени, ама напряко на трасето, така като го намериш ще е по-лесно да следваш тръбата.
Милен - майстор
Уреда е фотоапарат :) обаче се използва преди закриването на тръбите. Сега като започнеш да копаеш снимай за архива, че не се знае след 10-15 години може да има друго преустройство.

Тема "Отходна тръба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: