Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
CARRION - специалист
$64EN написа:
n_a написа:
На $64EN окачването е много неподходящо.
Анкерен болт с хубава кука. Добра халка и малко верига. Трябва да може да се върти. И в една!!! точка. Това с 4те създава напрежения и няма разпределение на тежестта. И не лягайте на ухото "50 кила" защото стъатично е 50. Реално е пъти повече.
не разбрах много много какво имаше впредвид , но пак не съм съгласен :)
в твоя вариант няма как да се получи това където го обяснява n_a защото четерите края отново се събират в една точка около която става завъртанетона на чувала
Master_Kenobi - V.I.P.
CARRION написа:
в твоя вариант няма как да се получи това където го обяснява n_a защото четерите края отново се събират в една точка около която става завъртанетона на чувала
Ами, не е така, защото въпросната точка е подвижна. (Не всички въжета са опънати след удар.) И крушата "играе" при удар с трудно предвидима траектория. Ама, вие боксьорите си знаете кое е по-добре. :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
За боксьор е добре да има "непредвидима реакция", но $64EN не е боксьор. Предполагам, е искал да е здарво и сигурно, а точно това не се е получило. При удар, всичката тежест отива на едно въже, после на друго ... хаотична кинетична бла-бла.
$64EN - специалист
n_a написа:
..При удар, всичката тежест отива на едно въже, после на друго ....
съгласен съм с това до някъде :) . тествахме я готино и тежестта се разпределяше на 3, на 2, но никога на 1 от въжетата, а и кое те притеснява при положение, че има закачени чували и само на един анкер ;)
sasho 28 - специалист
Н---а е прав за окачването с многото синджири.Моята е закачена така вече 2 години и не пада,въпреки,че се стремя да я катурна... :lol:

Прикачен файл

DSC01081.JPG
DSC01081.JPG (88.68 KиБ) Видяна 10116 пъти

Прикачен файл

DSC01082.JPG
DSC01082.JPG (106.39 KиБ) Видяна 10116 пъти
sasho 28 - специалист
Прочетох,че ще си правиш кофички.Ако имаш лежанка,не ти трябва отделен уред.Аз изфабрикувах това на снимките.Облегалката на лежанката се вдига и почваш,не заема никакво място :)

Прикачен файл

DSC01083.JPG
DSC01083.JPG (83.9 KиБ) Видяна 9216 пъти

Прикачен файл

DSC01084.JPG
DSC01084.JPG (117.08 KиБ) Видяна 9216 пъти

Прикачен файл

DSC01085.JPG
DSC01085.JPG (111.91 KиБ) Видяна 9216 пъти
masteradmin - майстор
Ето я и моята скоба, но не се виждат анкерите защото са под сачака. Само, че от време на време си слагам лост за набиранен на негово място, до него ми е успоредката за кофичките.

Прикачен файл

PICT0067.JPG
PICT0067.JPG (143 KиБ) Видяна 9198 пъти

Прикачен файл

PICT0064.JPG
PICT0064.JPG (129.25 KиБ) Видяна 9198 пъти
sasho 28 - специалист
Мадамите за надъхване ли са? :supz:
zzuzi - специалист
Съжалявам,че изравям старата тема,но и аз ще монтирам чувал и на моменти лост и намерих из нета някакви анкери с пластмасова вложка,която уж поемала вибрациите.Дали са по-добър вариант от стандартните или?Другия въпрос е малко...да :lol: -Ще мога ли да пробия дупката в плочата с обикновена ударна бормашина или да търся перфоратор?
Последна промяна от zzuzi на чет фев 24, 2011 11:46 pm, променено общо 1 път.

Тема "Как да захвана бокс. чувал за тавана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: