Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
masteradmin - майстор
Ето снимки, стените бяха скосени та се наложи да ги изправям точно над ваната, а первазите ги взех от Genesis за 7 лв.

Прикачен файл

PICT0063.JPG
PICT0063.JPG (90.51 KиБ) Видяна 9690 пъти

Прикачен файл

PICT0062.JPG
PICT0062.JPG (88.42 KиБ) Видяна 9690 пъти

Прикачен файл

PICT0060.JPG
PICT0060.JPG (106.37 KиБ) Видяна 9690 пъти
XpacTa - специалист
Супер е. Може ли да дадеш коментари за ефекта на масажа.
masteradmin - майстор
Ами както казах неверояно е. Слагам си соли, аромати, водата на max топла и натискам копчето. Намествам си 2 дюзи на кръста, 2 на бедрата и 2 на пръстите на краката. :) Жената на всеки 45 мин проверява дали не съм се удавил. :) А след това как само се спи не е истина. Както казах препоръчвам го на всеки. Ваната заедно със всичко струваше 800лв. Не е кой знае колко скъпо.
XpacTa - специалист
Не съм сигурен дали се препоръчва да се слагат разни работи във водата - защото нали циркулира през помпата. Или пък само пяна за вана беше забранено защото нали се сещаш какво става... Все пак е добре да се поинтересуваш.
Здравейте, отдавна чета форума - винаги съм намирала полезни отговори и решения. Питането ми е основно към Мasteradmin т.к. той си е монтирал подобна вана: необходимо ли е допълнително водно захранване за ваната, как я пълниш? Предварително благодаря на всички включили се с мнение.
Rumen Iankov - специалист
Ваната си е пълниш от душа.Единствено ще те трябва кабел за мотора на ваната. :)
ribnikolaevi - майстор
Би ли казал, masteradmin, какви са тия лайсни между ваната и стената?
ribnikolaevi - майстор
Да не пускам нова тема, ще ползвам тази.
Дойде момента да ми монтират хидромасажната вана. По телефона ги поразпитах ... оказа се, че ще връзват водата с меки връзки. Не че няма качествени, но един майстор препоръчва да се направи или с полипропилен, или с тия тръби за парно.
Та, ако някой сподели кой е правилния и сигурен начин, ще бъда благодарен.
chapara - майстор
Монтажниците би трябвало да знаят какво правят, а вероятно има и гаранция :wink:
kabel96 - специалист
И най важното не забравяйте.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО дефекнотокова защита за захранването на ваната.

Тема "Монтаж акрилна масажна вана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: