Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
тази снимка не е моята тоалетна използвах я само за да покажа точно мястото от където тече
Теди - специалист
Пробвай и със свинска опашка за жена по лесно ще се справиш.
lakosste - специалист
тези маншони често прокапват и скобата няма да оправи положението
svetliopi44 - Чирак...
Маншони има няколко вида ...аз лично използувам някакви италиански с голям О образен пръстен отвътре ...влиза много трудно дори и след мазане с течен сапун и се чува едно ..шлюп :) и краи на проблема .... има едни Бг дето 90% им се цепи пръстена пи монтажа но не се вижда понеже е вътре ,,... :shock:
:)
Последна промяна от rosivarna на съб фев 28, 2009 6:32 pm, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Бяхте ли там майстора като го монтира ...слага ли смазка или се мъчи на сухо ..щото така се цепи гумата ... вътрешния уплътнител колко беше голям ... този за който говоря е около 2см и кусур по спомени :?
там бях ама не го видях точно как го слага и дали се чу "шлюп" май не слага никаква смазка
svetliopi44 - Чирак...
Моят съвет е да го свалите и да погледнете дали не се е спукал или подгънал уплътнителят... е ако не вие някой услужлив съсед ...
ако бяхте наблизо щях да дойда аз ... :roll: :roll: :roll:
вярно е че не съм на близо но все пак ти благодаря svetliopi44 :)
lakosste - специалист
svetliopi44 написа:
Маншони има няколко вида ...аз лично използувам някакви италиански с голям О образен пръстен отвътре ...влиза много трудно дори и след мазане с течен сапун и се чува едно ..шлюп :) и краи на проблема .... има едни Бг дето 90% им се цепи пръстена пи монтажа но не се вижда понеже е вътре ,,... :shock:
човека го каза много точно проблема е в пръстена.

Тема "проблем със моноблок" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: