Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Savov - специалист
Започвам на вилата окачен таван с гипсокартон. За първи път ми е, започнах от най-дългия коридор. Хванах нивото горе-долу, сега започвам да монтирам директни окачвачи. Как обаче да фиксирам CD профилите за тях? С "копчета"? С обикновени винтове за ГК? По колко винта? Извинявам се, ако тези въпроси вече са задавани, не успях да намеря отговори от темите, които прочетох.
Благодаря.
evdoki - специалист
С копчета по едно от всяка страна
Аз ги хващам с по две копчета от двете страни, ако правилно съм те разбрал
detelin - специалист
как си хванал нивото горе долу ? или си го хванал или не си средно положение няма. а с копчета се фиксират цд към окачвачите
Savov - специалист
Благодаря на всички отговорили. Отивам да купувам копчета. Вчера хванах на 5 - 6 места СД-тата с обикновени винтове за ГК, дано да не е проблем.
formulabg - специалист
не вярвам да има някакъф проблем ако не развиваш ги и слагаш копчета на друго място да не е на същото където си захванал с рапидките :wink:
Savov - специалист
Конструкцията е направена, днес монтирам листовете ГК. Ако не прочетете повече постове, значи е паднала върху мен и съм Чао :-D .
Ronin - специалист
Savov написа:
Конструкцията е направена, днес монтирам листовете ГК. Ако не прочетете повече постове, значи е паднала върху мен и съм Чао :-D .
Явно тавана ти е паднал на главата !!
Matchless - специалист
Savov
Ем..лесен си...една каска и атакуваш смело.
Един "тарикатлък" да пусна тука...Като свършите копчетата и няма откъде да вземете режете част от окачвача ,която ще надстърча от цд-то.От нея с ножицата си нарежете тригълници с по една дупка и ги ползвайте като "шайби" на рапитката.Гарантирам ,че ще стане здраво като с копче ,че ако не и по-добре.

Тема "Въпрос за захващане към директни окачвачи." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: