Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
silllveto - Майсторица
Тенденциите за качествена баня винаги са били едни и същи- естествен камък, гранитогрес, мозайка. Никакви фаянси още повече с фризчета на цветчета.

Е тва си е класика, а нещо по-хитово. Имам да правя още една баня и съм решила да е точно класически стил, но от новите колекции има толкова хубави, че се чудя :? А много харесвам и рустика.
Последна промяна от silllveto на ср мар 04, 2009 12:38 am, променено общо 2 пъти.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:38 am, променено общо 1 път.
кака Лара - специалист
silllveto написа:
Тенденциите за качествена баня винаги са били едни и същи- естествен камък, гранитогрес, мозайка. Никакви фаянси още повече с фризчета на цветчета.

Е тва си е класика, а нещо по-хитово за изостаналите :wink: . Имам да правя още една баня и съм решила да е точно класически стил, но от новите колекции има толкова хубави, че се чудя :?

Ларче, сори че в твойта тема :roll:
Класиката си е класика....Римската баня винаги е най-актуална, но....едно е да искаш, друго е да можеш, трето, четвърто (до 15то) е да си го позволиш...
silllveto - Майсторица
Мда, това, което се чудя е дали ще подхожда на полуселска къща :?
кака Лара - специалист
silllveto написа:
Е как бе,
Emerald написа:
Мозаични килимчета по пода е тенденция
кака Лара - специалист
Не можах да си побера усмивката в последния пост, затова, ще си я сложа тук :lol:
silllveto - Майсторица
silllveto написа:
Чудя се, щото съм решила етажа да го барна в Рустик. Вече имам кухнята. И с едно сводче като твоето, та за тва те питах какъв стил си избрала. И дали целия свод да е "каменен", или само отделни акценти в помещението.
кака Лара - специалист
silllveto написа:
silllveto написа:
Чудя се, щото съм решила етажа да го барна в Рустик. Вече имам кухнята. И с едно сводче като твоето, та за тва те питах какъв стил си избрала.
Чакай сега, сводчето в банята ли е? :? Щото мойто не е - в холо-трапезарио-кухнята ще е и ще го правя с камък, ама тоалетната няма да има кой знае колко общо...и без това гостите няма да намерят разлика.....
silllveto - Майсторица
:lol: Не, ама представи си всичко селско и изведнъж влизаш в банята... :shock:

Камъка къде и колко?
Последна промяна от silllveto на вт мар 03, 2009 2:12 pm, променено общо 1 път.
кака Лара - специалист
:lol: еми....да са пили пове4ко.... :-D

Тема "За рустикалната баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: