Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
housedoktor - майстор
Превеждам по памет:"Запомнете-никога не смесвайте продукти на водна основа с такива на маслена"Ставаше въпрос за боята и лака след нея.
Стефан - майстор
svetliopi44 написа:
Пичове стига , няма смисъл жената си вярва а това е най - важното ...
Прав си. Сега ще се сети, че е модератор, и ще падне едно триене..... И след това ще го замаже с латекс :lol: Аз ще съм първия :?
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:28 am, променено общо 1 път.
Spokoiniq - майстор
Алкидна боя върху акрилен грунд може, и съм го правил точно за дограма и врати навремето, поради липса на акрилна бяла боя все още в дълбокия социализъм.Който обаче успее да хване акрилна боя върху алкиден грунд, и то на дърво, ще го призная за Дейвид Копърфийлд.
housedoktor - майстор
Именно това казвам,.Въпроса беше за видеото "Never mix oil with water" са точните думи.Оспамихме на човека темата :?
Стефан - майстор
Emerald написа:
Ето ви още един пример на боядисана мебел.
Всеки може да копира от сайтове. Дай твоите мебели.
svetliopi44 - Чирак...
Гледам че има латекс и за тяло(прилепнали дрехи) ми да вземе пича няколко презерватива че и те са от латекс да ги надене на вратата и готово ... :lol: :lol: :lol:
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:28 am, променено общо 1 път.
egx - специалист
Малко се шокирах, като видях 3 страници, но изчетох всичко.Значи вратите за нещо като шперплат и са кухи.Онази боя на леко в един от първите постове ми хареса като идея.Сега гледам вратите и май ще ми трябва едра шкурка за дърво, защото на места едната врата опира в касата от страната на езика на бравата.А и на банята касата е доста зле така че и тя ще трябва да се шкури с някаква средна шкурка за метал.В събота ще се пазарува в Бриколаж-а.
А сега се сетих нещо друго.В коридора има някаква свръзка м/у панелките и след миналогодишния ремотг латекса по фугата на тавана се наду и изпопада по протежение на фугата.Ситуацията е малко кофти, защото на местата където изпопада латекса се образуваха дупки със дълбочита няколко милиметра и независимо, че минах откоре с няколко слоя латекс пак си стои същото.Просто през годините са слагани латекс, върху латекс, върху латекс и сега като натежа и се отчупи по фугата тези сички клоеве дават разлика.Абе я сега се сетих, че мога да го заснема.Дано придобиете по-вече представа.
http://4storing.com/6024o/e95b2c5af8fb9 ... c0f7f.html - 88 MB

P.s.Eй тъкмо се бях нервирал на новите технологии и те се оказаха полезни.
svetliopi44 - Чирак...
Предполагам ,че проблема е породен от улягането на блока и пука на снадките .. не съм гледал клипа но ако имаш такова съмнение използвай някакъв вид акрил щом казваш че е милиметри ... може и мрежичка да сложиш ...

Тема "Вид бяла боя за вратите и касите ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: