• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
maxuel82 - специалист
Тръбата тръгва от централния канал под къщата и е зазидана в стената на първия етаж и се вижда чак на втория!!! това е единственото място (на снимката)на което се вижда тръбата! Утре ще почна да къртя от тухлите на първия етаж за да може да се открие поне 20см от тръбата и после мисля да надяна в нея друга тръба и пак да залея с бетон :? иначе няма друиг начин :-D по-тъп човек от мене си не бях виждал :cry: :cry: :cry:
maxuel82 - специалист
Тази тръба надстърчаше над бетона но аз без да искам я счупих а това е 2-ри етаж на първия етаж тръбата е зазидана в стената с цел да не се чува водата която пада по нея! но я оправих утре ще кача една смичица :? А искам да ви попитам има ли значение на каква височина от пода да слагам тръбите за топлата и студената вода в банята или да си преценя какви ще ми бъдат смесителите :? а и мръсния канал за мивката на каква височина от пода да го изведа :?
maxuel82 - специалист
:gott: :gott: :gott: Много благодаря !!! Аз мисля да сложа душ кабина! И на няя ли да изведа студената и топлата вода на 60-65см? мисля че тя трябва да се свързва с меки връзки??? Ходих в "Метро" и "Бриколаж" но всичките им душкабини дето са изложени са поставени така че неможе да се види как е от задната страна при свръзките? видях само че има щепсел значи ще трябва да пусна контакт ама как се сврзва към водата неможах да видя???
LazarGanev - "Велик майстор"
С меки връзки.
  • 1
  • 2

Тема "Въпроси за ВиК" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: